lauantai 6. elokuuta 2016

Välillä on kiva käydä kotonaVaikka nautin matkailusta ja nytkin jo suunnittelen seuraavaa reissua ja olisin valmis hyppäämään vaikka mihin seikkailuun heti, niin kotiin on silti ihana tulla. Se tunne kun tyhjentää matkalaukun likapyykistä, käy suihkussa ja pukee rennot kotivaatteet päälleen on vain jotain niin luksusta. lataa kuvat koneelle ja alkaa miettiä postauksia yms. Muistellaan ja nauretaan toilailuille ja haaveillaan kaikesta ihanasta. Tästä risteilystä sainkin väännettyä kolme postausta ja niitä voi ihmetellä klikkaamalla linkkiä.
Siitä on minullakin todella pitkä aika kun olen viimeksi ollut tämän tyyppisellä risteilyllä. oli hauska muistella menneitä ja ymmärtää miksi on nuorena tykännyt risteilyistä. Ja ei kun kokemaan toisenlaisia risteilyitä myöhemmin. Iski uusi kärpänen nimittäin.Kierrätyskeskuksen ilmaisosatolta löytää monenlaista tavaraa ja kaikki ei aina todellakaan ole ihan priimaa. Vuoden takaisessa tekstiilipenkojais tapahtumasta toin neljä säkillistä tavaraa mukanani kotiin ja ainoastaan yksi paita meni sellaisenaan tuhottavaksi. Tämä paita oli yksi niistä löydöistäni jotka tuunasin mielelläni. paidan helma oli jo leikelty, ehkä tarkoituksena oli tuunata paita tai jotain. 
Kierrätyskeskuksesta tein kangaslöydön, jonka liitin paidan helmaan. Näin sain paidasta helposti jättitunikan. Hihansuihin ompelin vielä sinistä pitsiä ja koristenauhaa. Mikä mahtava kotiintulo-oloasu. Reissuilla kun tulee aina syötyä aika reippaasti ja maha sitten kiristää...Helppo vetaista iso tunika päälle ja nauttia olostaan. 

Hiukan tuliaisia laivalta ja nuo ihanat vihreä jalkaiset lasit ovat myös kierrätyskeskuslöytöjä. aivan ihanat. Kaverit tulivat myös kylään niin oli helppo tehdä pienet tarjoilut tuliaisista ja heidän tuomistaan mansikoista. Makuvesi kruunasi peli-illan.


Arki koittaa muutaman päivän päästä, mutta koitetaan vielä nauttia näistä muutamasta päivästä täysillä. Kohta siirtyy myös blogi arkeen. Katsotaan mitä uudet tuulet tuo tullessaan.

Ihanaa lauantaita

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Uskomaton olet keksimään kaikkea ihanaa. Kaunis paitatuunaus jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen huono heittämään mitään pois, johtuu varmaan siitä..

   Poista
 2. Tosi kiva oli edellisen postauksen risteilypostaus,ja ihania juttuja olet taas tehnyt:) Hyvää viikonloppua Nelli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Risteilyt ovat aika mahtavia. Erilaisia mitä lentämällä meneminen tiettyyn paikkaan.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!