tiistai 30. elokuuta 2016

Treffit itseni kanssa

Törmäsin tässä jokin aika sitten Voicen juttuun yksinolosta. Minä kun nautin olla yksin ja mennä viipotan mielelläni katselemaan maailman nurkkia yksikseni niin tämä juttu sopi minulle täydellisesti. Yksinololle ei juuri perheellisenä ole aikaa mutta ne hetket kun tulee niin kaikki otetaan irti siitä olemisesta. Jos en keskity ompeluun niin, aloitan neuletyön ja keskityn jonkin sarjan maratoniin tai sitten lähden luontoon. Kaikki se antaa valtavasti voimaa seuraaviin koitoksiin. Nimittäin, onhan tämä perhe-elämäkin jonkinlainen koitos aina.
mennään siis ajassa hiukan taaksepäin ja sukelletaan kesään ihan hetkeksi vielä. Minulla nimittäin oli kesällä aivan ihanat treffit itseni kanssa, sain nauttia olostani koko päivän. Siihen päivään mahtui niin pyöräilyä kuin ompeluakin ja toki suunnittelin seuraavia tuunauksia kotiinkin. Välillä on muuten aivan mahtavaa syödä yksin, kuunnella lintujen laulua ja vain olla vain. Kukaan ei tarvitse mitään, eikä huutele äitiä.


Mikä tässä on ollessa kun tällaisia maisemia on kun hyppää pyörän selkään ja lähtee ajelemaan kamera kourassa...Kyllä tästä vaan nauttii, luonnon upeutta ei voi olla ihmettelemättä ja kaikki ihanassa Helsingissä. Voi ajella vaikka nauttimaan maatalon äänistä, kakusta ja lasillisesta viiniä. Sen jälkeen polkaisee kotiin ja kokkaa itselleen herkullisen annoksen kanasoselaatikkoa salaatin kera. Toimii, minulla ainakin.
Ihanaa päivää

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Ihanan päivän olet saanut viettää! Myös minä tarvitaen omaa aikaa yksin ladatakseni akkuja. Haaveita on muun muassa saada olla ihan yksin kotona. Se on harvinaista, sillä meillä on neljä lasta sekä paljon harrastuksia ja menoja.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä peheellisenä nuo yksinolot ovat valtavan tärkeitä asioita. Saa ladattua akkuja, tehdä sellaisia juttuja, jotka on sinun oma juttu. Itse tosiaan tarvitsen näitä hetkiä. Onneksi minulla on sellainen mies, joka välillä menee lapsen kanssa isälleen yöksi niin minä saan olla yksin (kun vanhin pojista on myös muualla)

   Poista
 2. Minä viihdyn myöskin todella hyvin yksin kotona. On ihanan rauhallista kun perheen muut jäsenet lähtevät omiin menoihinsa ja kodin valtaa hiljaisuus. Kauniita kuvia postauksessa :)

  t. Sari

  VastaaPoista
 3. Oma aika ja akkujen lataus on niin tärkeää! Ja perheellisenä se monesti meinaa unohtua :/ Ihana päivä on sinulla ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, että oman ajan ottaminen unohtuu lapsiperheissä :/

   Poista
 4. Kyllä se oman itsensä muistaminen ja oman ajan ottaminen on tärkeää. Vaikka näin yksin asuvana välillä taas omaa aikaa on liikaakin, mutta esim. työkiireiden ja jatkuvan suorittamisen keskellä tulee helposti unohdettua hengähtää ja olla vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että yksin olevalle yksin olo on eri asia kuin perheellisellä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!