sunnuntai 21. elokuuta 2016

Suklaata, vaniljaa ja kermvaahtoa

Vaikka onkin ollut ihana aurinkoinen päivä eilen, niin kannattaa hiukan miettiä miltä syksy näyttää. Härdellin laatikko nimittäin huusi tyhjyyttään...villasukkalaatikko siis. Kahdet sukat olivat sopivat herran jalkaan ja kaikki muut lähtivät kellariin talteen. Tulipa pojalle suru puseroon, että mites hän nyt selviää talven yli. Joten ei euttanut muu kuin pojan hypätä lankaarkkuun ja kaivaa mieluisemmat värit.
Tällä kertaa värimaailma lähti meidän kodin väreistä. Onhan täällä värikästä mutta löytyy myös hyvin luonnon omia värejäkin ja nämä värit hän löysi: Suklaa, vanilja ja kermavaahto. Ihan vain perus raitaa tällä kertaa. Apuna sukkien neulomisessa minulla on aina Novitan sukkalehti. Siinä on kaikki luvut ja pituudet eri langoille valmiina, ei tarvitse niitä laskea tai miettiä.
Nyt ei pojan tarvitse huolehtiä syksystä, on uudet villasukat laatikossa ja lisätilausta on jo tehty.Nautinnollista sunnuntaita

-nelli-

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniit sukat ♡ Mukavaa lukea välillä lankatöistäsi.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut aika laiska tekemään lankatöitä nyt. Koitan parantaa :)

   Poista
 2. Kyllä on pojalla tuuri että on noin näppärä äiti hänellä:) Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tenavat ovat kyllä tyytyväisiä, että saavat kaikenlaista tarpeellista :)

   Poista
 3. Villasukkia aina tarvitaan:) Itse en ole pitkään aikaan sukkia tehnyt, mutta parsia pitäisi ainakin yhdet omani:( Mutta onneksi mulla on tyttären tekemä parsinsieni, niin se helpottaa hommaa kyllä kovasti. Vuosia parsin sukkia ilman sitä ja se oli ärsyttävää touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en osaa parsia. Mitään käsitystä miten semmoinen tapahtuu.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!