perjantai 5. elokuuta 2016

Silja Europa


Silja Europa on ihan ok laiva, jossa tekemistä on paljon, jos haluaa osallistua kaikkeen mitä siellä tapahtuu. Härdelli ei juuri ehtinyt lasten leikkipaikassa tai pallomeressä touhuta kun oli niin paljon kaikkea muuta ihmeteltävää. Visby-päivän ilallisen olimme ajoittaneet niin, että nautimme illallista kun laiva lähtee. Oli kiva pojan seurata miten kaikki tapahtuu. Maxim ala carte ravintola oli mukava yllätys. Buffa ei oikein ollut sitä mitä odotettiin ja oli hyvä, että olimme toiseksi ruokailuksi varanneet muualta pöydän. Buffaan petyin ihan sen vuoksi, että lähes kaikki liha oli possua tai sisälsi possua. Leikkeleissä oli yksi vaihtoehto, broilerileike ja loput possua. Kalapöytä oli hyvä ja siitä saikin hyvät pöperöt aikaiseksi.

Kun kaupunkiretki päättyi niin hyttiin lepäilemään ja pelailemaan, tutustumaan ostoksiin, joita Härdelli teki. Me muut ei ostettu mitään maista. Ei ehditty. Härdelli toi pilailu paketin sekä yatzy pelin. Ja on muuten super haka tuossa pelissä. Päälleni vaihdoin turkoosin pitsimekon, jonka olen ommellut aikaa sitten mieheni serkun häihin. Koitan jossakin vaiheessa löytää mekon kaavat niin saatte ne tiedot myös. La Mia Boutique on lehti, josta mekon tein mutta en muista numeroa.

Ilta meneekin mukavasti herkutellen, tanssien ja livemusiikkia kuunnellen. Ja kyllä, meidän perhe on se porukka, joka tanssii, juoksee tyhjillä käytävillä ja kisaa, olemme ne kovaääniset käsiä heiluttelevat kummajaiset, jotka puhuvat taukoamatta ja toistensa päälle, nauraa hörötetään ja nautitaan elämästä...

Aamu alkaa aina aamupalalla ja silloin vihdoin kaikki ovat aika hiljaa, aikainen nousu ei ole kenenkään juttu meidän porukassa. Juodaan kahvia ja mulkoillaan toisiamme ja siinä sivussa muitakin. Aamutuittuja siis. Mutta kun vatsat on ravittu ja kahvit juotu, on kiva lähteä liikkeelle...


Tallinnaankin olisi ollut kiva käydä reissulla. olisi kiva ylipäänsä, jos kesäisin olisi sellaisia pitkiä ritseilyjä ja monta satamaa, jossa käydä kiertelemässä. Tallinnaa, Gdanskia, Rigaa ja muita. Tietenkin mukaan mahtuisi myös Visby sekä Tukholma. Voisi olla aika mielenkiintoinen juttu. Isommalla laivalla vain. Heti lähdettäisiin sellaiselle reissulle koko porukka.

Paita on tehty Burdan kaavalla (numero tulee myöhemmin) vanhasta lakanasta. Neuletakki ja farkut ovat Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston löytöjä. Laukku sekä kengät on ostettu Nihtisillan tavaratalosta. 
Vaatevarastoni on todella alkanut täyttyä tuunatuista, ilmaisista sekä kirppislöydöistä ylipäänsä. Ja hauskoja löytöjä onkin tullut tehtyä.


Härrdellin suosittelut Silja Europalla: Sauna ja altaat, pelihuone, jossa on kaksi pleikkaa sekä ilmakiekko, myös pomppulinna on hauska. Limudisco illalla sekä päivällä lapsille suunnatut esitykset. Shoppailu on myös hauskaa laivalla.

                              Oikein mukavaa päivää kaikille

                                                                     -Nelli-

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat :) Oliskin kiva taas lähteä laivalle pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa vaikka tosiaan tuntui jäävän vähän vaillinaiseksi tuo Visbyyssä oleminen. Mutta onneksi takaisinkin pääsee.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!