perjantai 19. elokuuta 2016

Kirppikalusteet ja sisustaminen

Jälleen on puhuttu paljon tuholaisista, joita löytyy aina välillä kirppistuotteista. Oli ne sitten turkiskuoriaisia tai luteita niin sota niitä vastaan on lannistava. Tämä avaus ei tarkoita sitä, että meillä olisi pesiytynyt näitä kammotuksia, mutta aina sitäkin asiaa mietin kun sukellan kirpputorien maailmaan. Talvi on helpoin, sillä voin pitää suht pitkäänkin kirppisvaatteita parvekkeella pakkasessa mutta kesät jännittää aina pikkuisen. Tarkkana pitää olla ja käydä huonekalutkin tarkkaan läpi, ettei löydy luteiden ulosteita tai muiden tuholaisten. Toistaiseksi ollaan saatu huokaista helpotuksesta.


Olen ollut aika onnellinen siitä, että ollaan löydetty aivan mahtavia juttuja meidän ekaluokkalaisen huoneeseen. Ilmaisosastolta ollaan saatu napattua lipasto sekä yöpöytä. Näillä saatiin muokattua huoneesta hiukan isomman pojan huone. Myös muutamia hassutuksiakin ollaan tehty. Nimittäin lipastosta puuttui muutamat vetimet ja uudet haettiin Kasvihuoneilmiöstä. En kuitenkaan heittänyt alkuperäisiä muutamaa vedintä pois vaan tein vanhasta seinähyllystä ja niistä vetimistä pojalle hupsun naulakon. Naulakon kummalliset mustanruskeat osat ovat löytyneet siivouksen tiimellyksessä. Eikä mitään tietoa mistä ne ovat.

Löysimme samassa siivouksessa mös isoveikan nikkaroiman puulaivan, jonka härdelli maalasi jämä maalein itselleen. Paikka sille löytyi yöpöydältä kahden puueläimen kanssa. puueläimet löytyivät myös ilmaisosastolta. Näin valmistui halvalla ja hupsulla tavalla ekaluokkalaisen hassunkurinen huone.
Hauska pöytäpeli on myös löydetty Kierrätyskeskuksesta


Suloista viikonloppua kaikille

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Voi että mitä kierrätystä parhaimmillaan ja osallistuupa nuoriso ihanasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kaikki tykkää häärätä tällaista 😊

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!