tiistai 16. elokuuta 2016

Kaikkien aikojen suosituimmat postaukset

Bloggerin omasta tilasto rekisteristä löytyy mitkä on oman blogin kymmenen suosituimmat postaukset ja ajattelinkin nyt laitella tähän postaukseen kaikki kymmenen, jotka on saaneet koko blogihistorian eniten kävijöitä. On hyvin mielenkiintoista nähdä mikä teitä on kiinnostanut blogissani eniten. Varsinkin kun usaeasti se omasta mielestä mahtava postaus ei sitten teidän mielestä olekkaan ollut se iso juttu ja postaus jäänyt hännille. Sana onkin vapaa, että miksi juuri nämä postaukset ovat kiinnostaneet.

1. Reikä esiin

Tämä postaus on ollut kaikkein suosituin ja tavallaan en ihmettele sillä lopputulos on ollut hyvä ja paitaa on nyt tullut käytettyä paljon. Eli miten korjataan paidasta reikä.


2. kori ilmaislehdistä

Olen edelleen innostunut tekemään paperista koreja ja erillaisin tavoin. Ehkä pian saan tehtyä seuraavan postauksenkin aiheesta. Mutta tämä kori on kyllä minun ehdoton suosikki.


3. Pirttikaluston tuunaus

Tästä olenkin aika ylpeä ja olen myös tyytyväinen siihen, että se on kiinnostanut myös teitä. Tämä homma ei loppultaan ollut niin vaikea tai hankala. Tarvittiin vain pitkää pinnaa kuivumisten välissä.


4. Lahjaideat

Sitten päästään lahjaidea postaukseen, joka jakoi mielipiteitä feissarissa paljonkin. Näittä lahjoja kuitenkin voi viedä niin mökkituliaisiksi tai nuorenparin uuteen kotiin. Miten vain haluaa.


5. Miesten paidasta naiselle paita

Näistä paidoista on tainnut tulla jo tavaramerkki. Siis miestenpaitojen tuunauksista. Niistä on niin kiva tehdä kaikenlaista kivaa uutta omaan vaatekaappiin. Tämä paita on tuttu jo muualtakin kuin vain yhdestä postauksesta.


6. Kauluspaidasta tunika

Tämä paitatuunaus lähti siitä, että keräsin isoon kassiin kaikki vaaleat ja valkoiset kauluspaidat ja muutamat hameet ja mekot. Näistä materiaaleista syntyi aika hieno pino kaikenlaisia toppeja ja tunikoita. Tämä tunika kuitenkin kiinnosti monia teistä eniten tästä projektista.


7. Tuunaa saapikkaat

Tämä rikkinäisten kenkien tuunaus todella räjäytti pankin niin sanotusti. En aikaisemmin ollut tehnyt tämän tyyppistä tuunausta kenkiin ja oli kyllä mielenkiintoinen projekti. Tämän jälkeen uskalsin kokeilla enemmän kaikenlaista ja hyvin lopputuloksinkin.


8. Neljästä kauluspaidasta mekko

En tiedä kaipaako tämä mekko enempää esittelyitä. Tämän mekon tekeminen on ollut yksi suosikkejani tänä kesänä. Vaatteissa siis. Niin erilainen kuin mitkään muut mekkoni.


9. Farkku jämistä farkut

Olen todella yllättynyt, että nämä omituiset farkkuni nousi tähän listaan. Ovat nimittäin niin hullunkuriset, että luulin tosiaan, että kukaan ei klikkaa koko linkkiä auki. Itse kyllä tykkään näistä pöksyistä todella paljon.


10. Tyllihame verhosta

Muistan miten paljon eri blogeissa oli aikanaan tyllihameita ja pakkohan minun oli sellainen saada itsellenikin. Parasta oli tehdä hame pitsiverhoista ja kyllä tuli aika söpö hamonen. Vai mitä?

Niin kuin huomaatte niin moneen kuvaan olen laittanut alkuperäisen ennen tuunausta kuvan. Kannattaa siis aloittaa klikkaus harrastus ja käydä katsomassa mitkä kiinnostaa. Miltä näyttävät päällä tai millainen lopputulos oli.

Ihanaa iltaa kaikille!

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. Monta kivaa juttua ja osa jopa itsellä jäänyt aiemmin bongaamatta täältä, joten kiva, että teit tämän postauksen. En yhtään ihmettele, että ovat olleet suosittuja lukijoiden parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tuunailuja on kyllä tullut tehtyä sen verran, että ei ihme että osa jää huomaamatta. Voisikin jossakin vaiheessa taas kerätä muutamia tuunauksia tuolta blogin perukoilta.

   Poista
 2. Pitääpä tutustua näihin ajan kanssa! Kiitos 🤗

  VastaaPoista
 3. Hei tuo kori on huippu! Pakko kokeilla onnistuisiko itseltäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hauska projekti. Nyt suunnitteilla toisenlainen kori noista sanomalehdistä.

   Poista
 4. Puseron reikäjuttu oli minusta kiva, koska se ei ollut minille tumpelolle, epäkäytännöliselle ihmiselle liian vaikea. Lahjapostaus oli oikeasti tarpeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo reikä aiheuttaa ihan koko ajan isoja keskuteluita eri puolilla nettiä. Mikä on oikeastaan aika kivakin juttu :)

   Poista
 5. Taas jälleen kerran totean miten luova ja kekseliäs olet! Tuo reiän peittäminen on ihan supermagee juttu. Täytyisi varmaan itsekin tehdä joskus tällainen postaus monista suosituimmista postauksistaan.

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä todella taitava, ihan kateeksi käy. Enkä ihmettele noiden postausten suosiota, kaikki mielenkiintoisista aiheista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuunaaminen sopii kyllä ihan kaikille, myös niille jotka eivät tee käsitöitä ollenkaan. Tuunaamiseen riittää nappien vaihtaminen takista tai koristenauhan lisääminen. Tällaisiin isoihin projekteihin ei tarvitse heti ryhtyä. Ja mielikuvitus kasvaa sitä mukaa kun tekee.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!