maanantai 25. heinäkuuta 2016

Väriä kylpyhuoneeseen


Meillä on kylpyhuone hyvin tehdasmainen, iso ja kolkko. Väritys ja sisutus seuraa samaa linjaa. Harmaata, tummaa, metallia ja aika epäkäytännöllinenkin, jos oikein tarkkoja ollaan. Kummallisen mallinen kylpyhuone, jonne on vaikea saada laitettua kalusteita. Tai oikeammin tämä on merkitty apukeittiöksi.
Halusin kuitenkin tähän nyt jotakin suloista ja pientä, joka pehmentää yleisilmettä ja tulee laskutila hiukan paremmin hyötykäyttöön. Laskutilalla tarkoitan tällä kertaa pesukonetta. Näin tähän päälle saa pyyhkeen hyvin mahtumaan kun menee suihkuun ja kaikkein tarpeellisin on tässä myös mitä tarvitsee. Me ainakin. Kaikki tarvikkeet tähän hommaan löytyi kotoa, enkä värejä sen koommin miettinyt, että sopivatko yhteen. Niitä laitetaan mitä on. Säilytyskori sekä saippuapumppu on ostettu Kierrätyskeskuksesta.Löysin valkoisen virkatun sängynpeiton meidän roskalavalta, peitto oli jostakin kohti rikki. Irroittelin ehjiä osia pois ja näin saan sen uuteen käyttöön. Yhden osan laitoin koriin ja isomman taas pesukoneen päälle. Tulee hiukan romattinen fiilis.
Kuvassa näkyvän minikori on Lidlin valkosipulikori. En halunnut heittää sitä pois vaan siitä tuli nyt pinnien ja pampuloitten säilytyskori. Ompelin siihen mini kokoisen suojan. Tuli aika hauska.Naulakko on tehty vanhasta seinähyllystä. Johon kiinnitin niin VillaNanna merkin kuin vanhasta asunnosta pelastetut koukut. Koukkuihin saa laitettua hyvin käsipyyhkeet roikkumaan. Trikookuteen jämästä sain korin myös roikkumaan koukkuihin. Koriin tulee vielä jotakin hassua mutta siitä myöhemmin, en ole ommellut niitä vielä.Papiljotti korin olen tehnyt leikkaamalla t-paidan trikookuteeksi ja virkannut siitä korin. Koriste on tehty myös itse. Se on oikeasti pinni mutta en ole sitä käyttänyt, nyt se toimittaa koristeen virkaa. Ja tietenkin tähän sopii hyvin myös Härdellin tekemä kaarnavene.


Mukavaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja värikkäitä ideoita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tehdasmaisuus on ainakin pehmennyt paljon tuon nurkkauksen vuoksi :)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!