perjantai 22. heinäkuuta 2016

Sekalaista settiä

Migreeni koitui kohtalokseni ja olen viettänyt tiiviisti sängyssä elämääni. Tänään uskalsin nousta jo ylöskin ja koittaa laittaa jotakin tänne blogiin. Koska en jaksa miettiä mitään sen kummallisempaa niin saatte sekailaisen setin vähän kaikenlaista höpöhöpöä mitä tässä on puuhattu muiden projektien lomassa. Aloitin nimittäin myös hävikkiruoka-projektin, että saadaan pakastin tyhjäksi ja sulatettua se samalla kertaa, sekin jäi nyt kesken kun minä kaaduin vuoteeseen ja mies hoiti keittiö hommat ilman minua kokonaan, joten kaupassahan hän kävi hakemassa tarvikkeet. Mutta ei anneta sen häiritä vaan julkaisen tässä piakkoin muutaman reseptin.
Meillä on ollut nyt hiukan sisustus voittoista elämä täällä ja sellaisia pikku juttuja on tullut tehtyä paljon. Isompia ei nyt oikein tarvita mutta pikku juttuja joilla saa kivasti piristettyä asuntoa. Muutama roskalava löytö esittelyssä, ostettua sekä tehtyä. Kaikki samaan syssyyn, että näyttää mahdollisimman sekaiselta koko touhu. Siltä mun päässä tuntuu.

Jokin vuosi sitten mieheni pongasi roskalavalta kaksi tuolia, jotka ovat olleet kovassa käytössä meillä ja blogissakin jonkin verran näkyneet mutta nyt päätin maalata ne, toinen on jo maalattu ja toinen odottelee. Maalina käytin parvekeprojektista ylijäänyttä maalia, skoitin värin itse ja ei kun maalailemaan. Tuli aika hauska lopultaan. Istuin tyyny vielä mukaan ja nyt tämä projekti on tältä vuodelta tässä. Jatketaan ensi kesänä. Hinnat tulee myöhemmin.Kesän alussa mieheni teki toisen roskalava pongauksen ja toi kotiin olohuoneeseen meille uuden kattolampun. Oma suosikkilamppuni kun tarvitsee sähkömiestä. Pitää korjata nimittäin siitä johdot. Vielä en ole sitä saanut aikaiseksi, joten tämä lamppu on kyllä hyvä vaihtoehto. Vai mitä sanotte?Minulla on pienoisia ongelmia säilytyksen kanssa ja kyse siis niistä laukuista, joita eniten käytän. Kun kävimme retkeilemässä Kasvihuoneilmiössä niin ostin naulakon, joka mahtuu juuri näppärästi makkariin. Siihen saa muutaman kivan laukun roikkumaan hyvin. Näin näppärästi saa tuunattua asuntoaan boheemiksi pesäksi.Ja tietenkin korien punontaa lehdistä olen jatkanut edelleen, jälleen olisi kassillinen odottamassa mutta tarkoituksena tehdä toisella tavoin mitä tähän mennessä. Tämä hullutus alkoi tästä korista.
Nyt painun takaisin pehkuihin

Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On kyllä hoitanut moitteettomasti tehtäväänsä. Ihmiset heittää kyllä valtavasti hyvää tavaraa roskiin, minne se ei kuulu.

      Poista
  2. Ai vitsit mikä karkki tuo tuoli pehmusteineen! <3 Tykkäään! :)

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!