sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

PannunalusetYritän edelleen saada tyhjennettyä jämävarastoja, joita on ympäri asuntoa. On lankaa, kankaita, trikookudetta, vaikka ja mitä. Olisi aivan mahtavaa, jos nämä jämälaatikot saisi tyhjäksi ja vasta sen jälkeen aloittaisi puhtaalta pöydältä ompelemaan kaikkea uutta ja kivaa. Tosin näistä jämistäkin saa vaikka mitä kivaa.
Trikookude-laatikkoni pursuaa kun leikkaan paljon myös t-paitoja kuteeksi ja joitan vanhoja ostettuja trikookeriä on vinot pinot myös odottamassa ties mitä. Ei mitään muistikuvaa mitä kaikkea näistä on ollut tarkoitus joskus tehdä. Määristä voi toki päätellä, että mattoja on ollut mielessä. Minulle riitti tosin yhden maton virkkaaminen trikookuteesta. Ei enempää kiitos.
Mutta jämistä sain pyöräytettyä nopeasti ja helposti pannunaluset, kaksi kokoa. Toimii hyvin ja voi tehdä siis myös t-paidoista, leikkaa vain leveämpää kudetta ja virkkaa pienemmällä koukulla. Pannunaluset ovat olleet kovassa käytössä jo ja ovat muuten kiva vinkki myös lahjaksi kun menee kylään tai tupareihin. Minusta ainakin näitä pannunalusia ei voi koskaan olla liikaa.
Ohjetta ei ole kuin, että virkkaa ympyrää vain niin isoksi kuin tahtoo. Tai voi tehdä myös neliön, jos ympyrä on hankala. Iso määrä erilaisia ohjeita löytyy, nappaa sopivin täältä.


Ihanaa sunnuntaita

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. ihana idea, eikä ole edes käynyt mielessä. täytyy ehdottomasti kokeilla kääntyykö oma koukku noin näppärästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tulee kivan napakat ja toimii hyvin pannunalusina.

   Poista
 2. Oikein ihania ja käyttökelpoisia :) Hyvää sunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Ihanan näköisiä tuon kattilan alla.

  VastaaPoista
 4. Onpa ne nätit, näitä tarvittaisiin meidänkin keittiössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pakko myöntää, nyt kun nää on olleet käytössä, että tuli tehtyä jotakin super tarpeellista keittiöön. Nää meinaan pelittää todella hyvin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!