lauantai 30. heinäkuuta 2016

Parvekeprojektin yhteenvetoTämä yhteenveto ei tarkoita sitä, että parvekeprojekti olisi nyt ohi vaan sitä, että tällaisenakin parveke olisi ihan valmis mutta koska minä olen minä niin olen keksinyt lisää vaikka kuinka paljon mutta jääköön se ensi kesäksi. On silloinkin jotakin kivaa tekemistä siis tiedossa. Jos haluaa tehdä mahdollisimman pienellä budjetilla suloisen kesähuoneen niin kannattaa ihan ensin käydä läpi oma kellari, laatikot ja kaapit sekä myös sukulaisten. Niillä saa jo rungon aika hyvin tehtyä tai vaikka koko kesähuoneen, jos löytyy hamstereita lähipiiristä. Isoa budjettia ei ollut kyllä meilläkään tässä, joten sopii hyvin opiskelijoidenkin kukkarolle tämä (onhan miehenikin vielä opinahjossaan). Ja yhdessä tekeminen on ihan parasta tässä ja varsinkin niiden löytöjen tekeminen on aivan mahtavaa. Aina löytyy jotakin kivaa ja mielenkiintoista. Harmi vaan, että meidän pikkuinen kesähuone on tosiaankin vain pieni vaikka suurelle näyttääkin.
Minun lemppari paikka koko parvekkeessa on tuo suloinen lavasohva, ihana pieni nurkkaus jonne on kiva sukeltaa illan hämärässä katsomaan leffaa tai hyvää sarjaa. Hauskin projekti taas on ollut Nupun sänky. Näille kahdelle tavaralle tuli hinnaksi 24€. Kaikki tarvikkeet löytyivät meidän omasta kellarista, ainoastaan kosteisiin tiloihin sopiva maali maksoi. Päälliset löytyi omasta kaapista sekä Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto auttoi myös hiukan osaltaan tämän projektin toteutumisessa. Patjat on leikattu vanhoista sängyn patjoista, joita meillä löytyi kahden sängyn verran. Ne riittivät hyvin Nupun petiin sekä lavasohvaan. Muut tyynyt olenkin tehnyt aikaa sitten. Siirsin ne vain nyt kesähuoneeseen. Jokaiseen parvekeprojektin askarteluun ja tuunaukseen pääsee tutustumaan klikkaamalla bannerin alapuolella olevaa laatikkoa.


Nupun peti ja lavojen maalit 24€
Mesikasvit 15€
Pirttikaluston maalit ja lakat 61,20€
Skräppipaperit 1,50€/ kpl
Puukukat 1,50€/ nippu
tarjotin 1,50€

Miltä hinta kuulostaa? Ja tietenkin jos ei samoja projekteja tee niin hinta muuttuu sen mukaan. 
Oikein ihanaa päivää

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Ihanan viihtyivä parveke:) Kaipaan parveketta,joka minulla oli Helsingissä,nyt tässä asuintalossani ei ole parvekkeita:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin täydellinen meille. Voi että, siellä kyllä olisi hyvä olla parveke.

   Poista
 2. Eihän innokkaalla käsityöläisellä mikään koskaan ole valmista ;) Vaikka yksi vaihe olisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa. Mikään projekti ei ole koskaan valmis kun aina keksii uutta :)

   Poista
 3. Nuo istuintyynyt kahvoilla on todella loistavat! Ei tartteis lastenkaan ruikuttaa, että ei pysty kantamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä syystä ne on laitettu, että lapsetkin voi siirrellä niitä :) Kauhea äiti...

   Poista
 4. Lavasohva on hyvin toteutettu ja Nupun peti vallan ihana. Todella kiva parveke ja ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Viihdytään hyvin koko porukka :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!