keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kukkakimpun viimeiset hengenvedotJuhannuksen upea kukkakimppu tosiaan päätti alkaa jättämään hyvästejään meille, mutta koska innostuin kukkien tuunauksesta myös,niin halusin antaa kukille vielä pienen mahdollisuuden ennen siirtymistä ajasta iäisyyteen. Otin kaikki vielä hyännäköiset osat kukasta ja leikkasin varret lyhyeksi. Näin sain minikukkakimpun vielä hetkeksi sulostuttamaan meidän elämää.
Niin rakastan meidän parvekettä, kun sinne saa tehtyä joka nurkkaan oman pikku suloisuutensa. Tähän nurkkaan ei mennyt ylimääräisesti rahaa, eikä mitään hankittu erikseen tätä varten vaan kaikki löytyivät oman kodin kätköistä. Iso maalattu lasi, joka kuvastaa meren tyrskyjä, on tyttäreni tekemä. Näitä on meillä enemmänkin ja erilaisia mutta tämä sopii tähän mainiosti.

Tavarat:
Kynttilänjalka on ystävän antiikkiliikkeestä, sai sen joltain rojumatkalta ja nyt se on minun. pikku lamput ovat ehkä Tigeristä joskus aikanaan hankittu, sininen pikku palli taas on Kierrätyskeskuksesta ja maljakon virkaa toimittaa mansikkahillopurkki.
Voiko kukista ottaa koskaan liikaa kuvia? Voi tai ei niin iso kuvapläjäys iskeytyy silmiinne nyt.
Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!