lauantai 2. heinäkuuta 2016

Äiti tytär aikaaJoskus on sellainen olo, että pitää saada irrottautua kaikesta mitä ympärillä on. Silloin on kaikkein helpointa ja edullisinta vain hypätä polkupyörän selkään ja lähteä sellaisiin paikkoihin, joissa tykkää olla. Tyttäreni ei ole juuri päässyt tutustumaan Helsinkiin pyörällä ja olikin kivaa lähteä hänen kanssaan kahdestaan viettämään aikaa ja rentoutumaan pyörällä. Helsinki avautuu ihan toisen näköisenä pyörän selässä kuin autolla. Suuntasimme nenämme kohti Haltialan tilaa ja siitä jatkoimme syömään Fonda del sol- ravintolaan. Haltiala on yksi ilmaiskohde, eläimiä on kiva seurata ja leikkipaikka on hauska. Grillipisteitä löytyy, joten voi hyvin napata omat eväät mukaan ja grillata siellä. Jos matkan taittaa pyörin niin pulahtaa voi Vantaanjokeen viilentymään. Joen varrella on monen monta rantaa.
Koska tyttö on kokematon pyöräilijä niin pidempää reissua ei sitten tehty. Juokseminen on enemmän hänen juttunsa. Mutta teki irtioton miten tahansa se on mannaa sielulle ja ruumiille. Mikä on sinun irtiotto-lääkkeesi?
Ihanaa lauantaita

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Ihanat kesäkuvat. Mukavaa on tyttären kanssa viettää aikaa. Me mennään tyttäreni kanssa aina hevikeikoille ja ruokailu pitkän kaavan mukaan on ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän reissut on kyllä niin hauskoja :) Mitä olet blogissasi kertonut. Me eksyimmekin tuolla reissulla :D

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!