lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kun lapsi kasvaa isoksi


Tervetuloa kauhuluolaan


Aikaisemmin ajattelin, että nyt kun minulla on jo kaksi isoa tenavaa ja olen käynyt läpi monta siirtymävaihetta ja kasvukipua niin tämä nuorin onkin sitten helppo. Mutta ei, eskari päättynyt ja loman jälkeen alkaa koulu. Oli aika fiilis tänään juhlia nuorimman 7v synttäreitä ja samalla eskarin päättymistä. Voi vietävä, tuo on jo iso poika, osaa lukea ja laskea helppoja laskuja, ajaa fillarilla ja osaa uida. Mun vauvasta on kasvanut koululainen, joka odottaa kovasti koulua.
Meillä kun oli koko eskariporukka kutsuttu paikalle. Päätimme lopulta viettää kotisynttärit ja tietenkin hyödynsimme meidän omaa kerhohuonetta. Härdellin toiveesta haamusynttärit ja teeman mukainen sisustus ja tarjottavat. Poika oli todella tyytyväinen ja vieraat nauttivat. Tällä hetkellä kun kirjoitan tätä niin meillä on edelleen kaksi vierasta ja heidän lisäksi naapurin lapsoset rääppiäisissä. Eli ihan vielä en pääse nostamaan jalkoja sohvalle.


Tarjolla oli

- varvasvartaat
- hämähäkkivartaat
- silmämunavartaat
- aivokulho
- kuivattuja suolia
- myrkkujuomaa
- veriboolia
- kummituskakkuKerhohuone oli hämärä, pöydillä oli mustat roskasäkit, ensimmäisessä huoneessa oli tarjottavat, toisessa oli ruokailutila ja kolmas huone, joka oli roskasäkistä tehdyn hapsuverhon takana oli hyytävän peloittava disko. DJ:n hommia hoiti Härdellin isoveli, joka hoiti myös kammotusbaaria. Musiikki oli valittu teeman mukaan ja soittolistalta löytyi esimerkiksi monille aikuisille tuttu X-Files tunnari.


Kävi kummitukselle huonosti, nenä katosi.
Kakku oli trio-jäätelökakku. Ensin piirakkapohja, jäätelöä päälle ja lopuksi kermavaahto-vaniljarahkaa. Muuta ei tarvita ja kummituskakku on valmis.
Mukavaa iltaa kaikille

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille,ja hienot tarjottavat oli hänellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Härdelli oli erittäin tyytyväinen kaikkeen. Oli myls jännä nähdä miten lapset ottivat yhdet vartaat ja sitten ei kauheasti muuta karkkia sitten syöneet.

   Poista
 2. Wau! Aivan mahtavat pirskeet! Onnea sankarille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa vaihtelua tehdä kekkerit itse. Ja hauskaahan tämä oli vaikka onneksi seuraavat synttärit ovat sitten vasta vuoden päästä :)

   Poista
 3. Olet kyllä jaksanut nähdä vaivaa! Hienon näköistä ja hyvä idea nuo karkkivartaat, saatan omia idean seuraaville synttäreille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei oikeasti loppupeleissä ollut juuri tekemistä. Helppo ja yksinkertainen koristelu, johon voi lapsetkin osallistua tekemällä vaikka aaveita voipaperista ja tietenkin noita naamareita. Ja vartaat sun muut eivät kauaa vieneet aikaa. Jokaiselle vieraalle yksi varras. Ja se oikeasti riitti porukalle todella hyvin. Eivät juuri syöneet ylimääräistä karkkia vaikka kaikki oli tarjolla.

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut sankarille! Hui, miten hienot juhlat ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä juhlat olivat kyllä hieno elämys tenaville.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!