tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kierrätyskeskuksesta pientä ja suloista

Helppo ja nopea toteuttaa

Meillä on vessassa pieni valkoinen pöytä, joka on ollut lähinnä rojun kasaus paikkana ja olen kovasti halunnut sen järkevään käyttöön. Kun kiertelen Kierrätyskeskuksen myymälöissä niin etsin aina jotakin mikä ohjaa minua kuin vahingossa suunnittelemaan vaikka juuri tuota vessan pöydän käyttötarkoitusta. Tämä suunnitelma lähti siitä, että löysin Kyläsaaren myymälästä aivan ihanan suloisen saippuapumpun. Kotona alkoi suunnittelu ja visio alkoi muodostua. Minun oli löydettävä tietyn mallinen kori ja sellainen löytyi Itäkeskuksen myymälästä. Kori on vanha patonkikori ja se toimi täydellisesti suunnitelmassani.
Parvekepöydän muokkauksesta on jäänyt maaleja jäljelle ja ei muuta kuin maalia korin pintaan ja homma on siinä. Mutta kun sain korin vessan pöydälle, se osottautui liian suureksi, joten kori tullaan siirtämään muualle kunhan tässä ehditään sellainen muutos tekemään. Mutta esittelen nyt kuitenkin korini ja suloisen saippuapumppuni.


Pestävät meikinpoistolappuihin löytyy ohjeet täältä.
Hassu muki löytyy täältä.

Aurinkoista tiistaita

-Nelli-

6 kommenttia:

  1. Kauniisti olet taas uudistanut.Sut pitäisi tilata tänne luokseni,kun itse en ole mitenkään erityisen hyvä tuollaisessa;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onkin matka suunnitteilla sinne :) Tähän kyllä oppii. Itsekkään mitään ihmeitä osannut tehdä kun näitä aloin tehdä.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!