sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kierrätyshaasteen osallistuneiden työt

Huhtikuussa heitin lukijoilleni haasteen, jonka tarkoituksena oli hiukan miettiä omaa kulutustaa ja tehdä itselleen kierrätysmateriaalista vaate, sisutuselementti tai minkä nyt ikinä halusikaan toteuttaa. On mahtavaa nähdä miten vanha ja "käyttökelvoton" muuttuu hienoksi uudeksi asiaksi. On hyvä oppia, että kaikkea ei pidä heti heittää pois kun siitä voi vielä tehdä vaikka mitä. Kaikki lähti siitä, että minua pyydettiin kirjoittamaan omasta muutoksesta himoshopparista himotuunaajaksi. Tuon tekstin kirjoittaminen teki hyvää ja opin tuostakin jo uutta. Matka tähän pisteeseen on ollut huikea ja lisää haluan oppia ja kokeilla.

Mutta mennään nyt siihen asiaan mistä tässä postauksessa on kyse, eli teidän töihinne ja teidän upeisiin luomuksiinne. Olette kyllä niin taitavia ja idearikkaitta. Hienoa, että saan olla seurassanne. Olen ihaillen katsonut töitänne ja kyllä teiltä luonnistuu homma kuin homma. Aivan mahtavaa! Kiitos paljon osallistumisesta ja tiedä vaikka pitäisin toisenkin kierrätyshaasteen.

Maija muokkasi miehensä farkuista hienon kesälaukun. Farkku on hyvin monipuolinen materiaali ja siitä saa vahvoja ja kauniita kasseja ja laukkuja. Hyvää kesää Maijalle ja hänen perheelleen.


Metsäntyttö osallistui haasteeseen kahdella eri työllä. Metsäntyttö tekee paljon helppoja ja käytännöllisiä vaatteita. Kauniita ja hyviä ideoita. Kiitos osallistumisesta ja ihanaa kesää. Sanna on myös kova tekemään muokkauksia vaatteisiin ja muuhunkin. Kauniita värjäyksiä ja kuvioita. Myös korut ovat upeita. Mukavaa kesää sinulle.


Camilla on myös kekselijäs tuunaaja. Meillä on kovin erilaiset tyylit mutta silti on mielenkiintoista seurata hänen ideoitaan. 


Pirjon mielikuvitusmaailma on täynnä luonnon kauneutta ja hänen vaatteensa ovat kuin osa ympäröivää luontoa. 


Upcyclelina on aloitteleva bloggari ja häneltä löytyy jo monta hienoa vaatteen muokkausideaa. Tähän haasteeseen hän osallistui kauluspaidasta tehdyllä laukulla. 


Manda otti myös farkut esille ja muokkasi upeat kesäkassit farkusta. Upeaa.


Pyydän kovasti anteeksi ja kiitän kauniisti, joka virheen huomasi. Nimittäin viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä Hanna Mi:n upea kierrätys juhla-asu pojalle. Kiitos vielä kaikille, jotka osallistui haasteeseen ja mahtavaa kesää kaikille. Otetaan uusiksi jossakin kohtaa!

Nautinnollista sunnuntaita

-Nelli-

24 kommenttia:

 1. Upeita töitä. Camillan työstä otan mallia itselleni =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle haasteen järjestämisestä. En ole himotuunaaja, mutta joskus innostun ja farkku on kierrätysmateriaaleista ehdoton lemppari :).
  Hienoja töitä kaikilla. Tästä puuttuu vielä Hanna Mi:n kierrätysmateriaaleista tehty pojan juhla-asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kaunis kun huomasit. Minulla on taas ollut liian monta välilehteä auki samaan aikaan päässä ja näköjään osa töistä sitten on jäänyt pois. Nyt on virhe korjattu. Kiitos :)

   Poista
 3. Kiitos sinulle kun järjestit tämän haasteen! Se antoi pontta ruveta johokin. Täytyypä käydä tutustumassa noihin toisten töihin nyt tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi haaste tulee myöhemmin ja hiukan toisella tavalla.

   Poista
 4. Tosi kivoja ideoita. Ja kiva kun tämän kautta löysin uusia blogeja joita seurata. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upeita juttuja kaikki tehneet. Itsekin tarvitsisi harrastaa tätä käsityömuotoa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin se tuli pikku hiljaa ja eräänä aamuna huomasin, että mun koko vaatekaappi alkaa täyttyä kierrätysvaatteista :)

   Poista
 6. Oih, kuinka upeita tuunauksia onkaan! :)

  VastaaPoista
 7. Suuret kiitokset haasteesta. Upeita töitä kaikilla! Ja kiitokset Mandalle, kun ilmoitti minun työni tänne :). Olin nimittäin unohtanut ihan kokonaan linkata sinulle Nelli tätä :(, joten ihan minun moka oli :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin ollut siis liian monta välilehteä auki :D

   Poista
 8. Upeita tuunauksia, ihailtavaa keksiäisyyttä kaikilta! Melko vähän tulee itse harrastettua tätä lajia, mutta kierrätysompelujuttuja seurailen silti mielelläni. Muutama idea on kyllä muhimassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekkin hienoja oivalluksia kaikilla? Aivan mahtavia. Ei tuunaus kaikkiin kolahda samalla tavalla. Jotkut sekoaa, kuten minä, toiset taas tekee välillä ja jotkut taas muutaman kerran. Jokaisella on oma tapa yrittää edes elää pikkuisen eettisemmin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!