maanantai 20. kesäkuuta 2016

Hyppypuku

Nyt on saatu jälleen kangaspinoakin pienemmäksi kun sain valmiiksi uuden jumpsuitin. Taitaa olla tämän kesän ensimmäinen. Viime vuonna tulikin tehtyä vinot pinot haalareita vaikka missä muodossa. Toivottavasti ilma tästä pian lämpiää niin saa taas laittaa ihania vaatteita päälleen, kesäisiä ja hauskoja. Tästä haalarista tuli kyllä yksi suosikkini pitkään aikaan. Viskoosi sopii hyvin myös haalareihin, ei ole pelkästään kesäpöksyjen ja mekkojen materiaali. Ja minullahan tuota viskoosia löytyy vino pino kun aikanaan ostin kaapit täyteen.
On aika käsittämätöntä miten paljon on aikanaan tullut hankittua materiaaleja kun edelleen saan ihania vaatteita tehtyä vaikka en osta mitään enää uutena. Kun otin vastaan "vuosi ilman uusia vaatteita"- haasteen niin ajattelin, että hommasta ei tule mitään mutta niin hyvin mennyt, että en edes kaipaa vaateostoksille kauppoihin. Riittää, että sukeltaa omaan kaappiin tai kangas/lanka varastoihin niin jo löytyy kaikkea kivaa ja uutta. Aivan käsittämätöntä miten paljon sitä on ehtinyt ostaa ja kuluttaa.
Hyppypuvun kaava löytyy 
Allt om handarbete sömnadsmagasin 5/2014

Hyvää alkanutta viikkoa

-Nelli-

16 kommenttia:

 1. Ihana Melissa ja ihan sun näköinen puku! Kivan pirteä. Kuule semmonen juttu et ootko huomannut et sun postausotsikon alla näkyy aina tuo sama kevätaiheinen aloiutus? En tiedä mistä se sinne nousee mut jos haluat siitä erooon, täytä bloggerissa postaustekstin muokkaustilassa oikeasta reunasta kohta "hakukuvaus". Sen kun täytät aina joka postauksessa, ni sit se hakukuvausteksti tulee siihen otsikon alle. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiinnitetty mainos siihen. Vaihdan sen jossakin vaiheessa johonkin toiseen tai en mihinkään.

   Poista
  2. Olen vähän tämmönen, jonka pitää testata kaikkia uusia juttuja :D

   Poista
 2. Olin vuoden vuorotteluvapaalla. Päätin, etten osta vaatteita sinä aikana. Hyvä päätös: kaikkea oli tarpeeksi. Vanhoista lanka- ja ompelutarvikkeista sain tehtyä uutta mielenvirkistykseksi. Nyt olen jäänyt hyvin harkitsevaiseksi vaatehankintojen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. Ja tosiaan, hyvä miettiä omaa kulutustaan ja se harkinta tosiaan iskee kun pitää taukoa shoppailusta.

   Poista
 3. No tämähän on ihan oikeasti hieno haalari!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis. Niin upeat värit sun haalarissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tosiaan tästä haalarista ja yksi syy miksi tykkään on juuri kankaan värit.

   Poista
 5. Upean näköinen haalari ja sinä <3! Viskoosi on tosi kiva matsku kesällä, niin vilpoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään viskoosista tosi paljon juuri kesävaatteissa.

   Poista
 6. Kiva kangas! :) onko mistä? kävin juuri tänään kangaskaupassa ja vastaava printti ois kelvannut.. ei löytynyt mieluista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on EK:n palalaarista tehty löytö vuodelta papu. Käyn nykyään niin harvoin kangaskaupoissa, että ei ole mitään tietoa, että mitä kaikkea siellä nykyään on.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!