sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

HSC- 2016

Joka vuotinen upea karnevaali koettiin jälleen tänäkin vuonna. On muuten yksi mahtavimmista ilmaistapahtumista mitä Helsingissä on kesällä. Perjantaina avajaiset ja pukukilpailu, lauantaina kulkue ja suomenmestaruuskilpailut eikä unohdeta iltajuhlia, tosin ne sitten ovatkin maksulliset.
Tänä vuonna tosin karnevaalit tanssittiin kylmässä vesisateessa ja mekään ei sitten koko kulkuetta katsottu kun oli kengät märät ja mun kamera alkoi sanoa tuut tuut kun kastui aika pahasti. Täytyy kyllä olla vähän hullu, että tuolla koiranilmalla lähtee kannustamaan sambakouluja mutta se fiilis ja tunnelma oli silti upeaa katsottavaa ja tytmi tarttui kyllä meihinkin ja mikä parasta samba yhdistää meitä, jos ei olla muutoin juuri tekemisissä niin kerran vuodessa treffataan samban merkeissä, nähdään kulkue ja painellaan syömään ja kerrotaan vuoden jokainen tapahtuma toisille. Ja jos jaksaa niin iltajuhlat vielä siihen päälle. Katsokaa tarkkaan kuvia, puvut on käsityönä tehtyjä. Jokainen tanssija vastaa omasta puvustaan. Upeita luomuksia jälleen tänä vuonna.
Olkaa hyvät, HSC-2016


Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Nämä puvut ovat kyllä niin huikeita taidonnäytteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ja näiden teossa oppii hallitsemaan sellaisia laitteita mitä ei normaalisti käytä missään käsityössä.

   Poista
 2. Upeat puvut taa<s,oikea väriläiskä kaupungissa. Mutta harmi tuota säätä tosiaankin,tuollainen tapahtuma kaipaa auringonvaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että aurinko toisi vielä kirkkautta puvuille ja strassit ja kivet saisivat loistaa auringossa. Tällainen ilma oli viimeksi 2004 karnevaaleilla.

   Poista
 3. Osa puvuista saattoi näyttää hieman alastomalta koska niistä oli jätettävä sateen takia kalleimmat sulat pois. Se kuitenkin himmensi vain vähän pukujen loistokkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta ei haitannut tahtia :) Upeaa oli jälleen kerran.

   Poista
 4. Hihii! On lukenu sun blogia pitkään ja oli vähän kreisiä löytää sieltä oma kuva :D . Yleisö oli paras ikinä. Niin iloisia ja kannustavia ihmisiä en muista ennen nähneeni. Se antoi ihan mielettömästi energiaa! Ei mennyt jörkyttävä uurastus hukkaan, vaikka sää oli vielä kauheampi kuin 2004.
  T. Nike - Voiton jumalatar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa antaa kelin häiritä tahtia. Itse muistan kun aikanaan Samba Apitossa tanssin, niin tuli räntää ja lämpötilakin oli 0 tietämillä. Mutta kaikesta huolimatta upea suoritus joka koululta. Jaksoitte hienosti.

   Poista
 5. Upeita pukuja. Huono ilma.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeita pukuja ja mahtavaa kädentaitoa. Kaikki puvut ja vaunut tehdään itse.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!