keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Farkku jämiä laatikollinen, nyt vain pieni kassillinen

Mulla alkoi pari päivää sitten projekti, jonka tarkoituksena on saada laitettua hyötykäyttöön farkkujen jämiä, joita jää useasti laatikon pohjalle kun tuunaa farkuista kaikkea. Tähän mennessä olen käyttänyt jämiä esimerkiksi rahien tekoon tai vaikka parvekkeen löhönurkan tuunaukseen. Mutta nyt on miehellä tullut hiukan farkkuähkyä ja pyyntö kuului, että ei enempää farkkua sisustukseen. Eli nyt pitää keksiä kaikkea muuta sitten näistä ylijäämistä.
Ensimmäiseksi tein Härdellille jotakin erikoista mutta en ole päässyt kuvaamaan niintä hänen päällään, joten esittelen omani ensin. Tein siis housut itselleni ja pojalleni. Omani ovat haaremimallia ja muuten ihastuin näihin sitten ihan kunnolla kun päälleni nämä laitoin. Varmasti tulee näkymään useamminkin blogissa nämä pöksyt. Kaikki vain hyötykäyttöön. Ja materiaalit on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta jälleen.

Toppi on tehty vanhasta miesten t-paidasta
Nämä suloiset kengät olen ostanut samba kamultani aikanaan ja ovat olleet kovassa käytössä.


Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Mainiota vaatteiden uusiokäyttöä :)Itsekin ajattelin suunnata lomalla kierrätyskeskukseen. Aina sieltä löytyy jotakin kivaa, jota voi uusiokäyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ".7 avautuu Kyläsaaren uusittu Kierrätyskeskus ;) Ihan vinkkinä niin kuin niin. Itsekkin meinaan tepastella sinne silloin.

   Poista
 2. Iiik, noi on niin ihanat! Minäkin haluuuuun.

  VastaaPoista
 3. Ihanat ja niin sun näköiset! Ite laittaisin jonkun pitsipaidan tai muun herkkiksen topin noiden kaveriksi. Onko oma kaava vai joku valmis. Älyttömän kivat mittasuhteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsipaita sopeisi hyvin kyllä myös näiden housujen kanssa. Kaavaa ei ole kun olen taas vain tehnyt paloja ja lopuksi mallaillut, että saan oikean näköiset.

   Poista
 4. Toivoisin, että ompelutaitoni olisi paaaaljon paremmat. Tekisin myös vaikka ja mitä vanhoista risoista farkuista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelutaito karttuu tehdessä. Aloita vain pienistä jutuista ensin ja pikku hiljaa vaikeutat. Kohta olet jo taituri :)

   Poista
 5. Hienot housut! Tosi kiva rento malli niissä. Farkkujämä housut on mullakin suunnitelmissa, mutta enpä ole sitä(kään) saanut aikaiseksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee tää ompelu vähän sykleissä. Voi olla monen päivän tauko ja sitten taas teen ison määrän kerralla kaikkea. Ei kesällä jaksa...

   Poista
 6. Olet niin luova <3 taitava <3 ja tuottelias <3 ihania kuvia <3 ja sun näytät niin upealta <3

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!