lauantai 18. kesäkuuta 2016

Aina on syytä juhlaan

Meillä on Härdelli ollut ensimmäistä kesää kesäleirillä ja poika on ollut onnesta kiemuralla. Kesäleiripaikaksi valitsimme SeaLifen. Miksi tämä kaupunki kesäleiri? Härdelli on kovin kiinnostunut haiden elämästä ja matelijoista, oli aika itsestään selvää, että kun SeaLifen kesäleiri mainos iskeytyi silmiini, että poika hakee sinne. He hoiti kaloja, tutustuivat esimerkiksi jättiravun touhuihin, näkivät miten hait syövät ja Härdellin kaksi kohokohtaa olivat kuningasboan silittely ja Lintsillä hurjastelu. Voitte vain kuvitella, että poika tahtoo ensi kesänä uudelleen. Merimailma on niin upea.

Mitäkö me sitten eilen juhlittiin? Noh, sitä viimeistä leiripäivää, sitä, että siellä oli niin kivaa, että pitää päästä uudelleen ja ne upeat muistot. Niistä juteltiin hyvän ruuan ääressä pitkään. Ja ihailtiin tuliasia, joita lapset saivat leiriltä. Ei ole väärin juhlia erilaisia tapahtumia, jotka ovat tärkeitä meille. Juhlintakin on jokaiselle erilaista. Nyt Härdelli oli niin väsynyt Lentseilyn jälkeen, että rauhallinen oleminen oli tällä kertaa se juttu.

Kattauksesta sen verran, että kaikki astiat, aterimia ja puulastoja lukuunottamatta on Kierrätyskeskus löytöjä. Vaarallinen paikka kun löytää aina kaikkea ihanaa. Onneksi ei ole tilaakaan enää niin kiltisti jää astiat muille hankittavaksi. Lasinaluset, servetit sekä servetti pidikkeet on tehty itse ja ohjeet löytyvät täältä. Boheemi kattaus muodostuu helposti juuri kaikesta sekalaisesta astiasta ja muusta rekvisiitasta. Itse pidän valtavasti tämän tyyppisestä kattauksesta. Monille liian sekava mutta minun silmään lämmin ja kutsuva.

Koitan päästä mahdollisimman nopeasti normaaliin päivärytmiin, kunhan nämä monet pakolliset toimitukset ovat tästä päättyneet. Tänään on vuorossa jokin joka kesäinen ilmaistapahtuma, josta postaan täällä joka vuosi. Arvaatteko mikä tapahtuma on kyseessä?


Mukavaa lauantaita kaikille

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta leiriltä! Minustakin on mukavaa juhlia erilaisia tapahtumia, eikä se edes vaadi mitään suurta. Jo pelkkä jätskin ostaminen voi tuntua juhlimiselta ja hyvä ruoka tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri. Ei tarvita mitään suuria pippaloita ja aina voi arkena vähän juhlia :) Työpäivä meni erittäin hyvin tai koulussa suoriutui hyvin. Aina voi palkita itsensä jotenkin pienesti.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!