sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tyttäreni 22v ja t-paidan muokkaus22 vuotta sitten oli kaunis ja aurinkoinen äitienpäivä. Olin ollut jo muutaman päivän Heidekenin osastolla ja yritin kovasti synnytellä pientä pullukkaani. Mutta jääräpää kun on niin päätti sitten äitienpäivänä antaa minulle maailman upeimman lahjan. Näin tuli maailmaan minun pieni peikkoni. Paljon onnea rakas mussukkani.


Ei tämä postaus ole ihan kokonaan vain tyttäreni synttäriä vaan on joukossa myös idea mitä tehdä kahdesta kulahtaneesta t-paidasta. Mutta tietenkin minä ihan ensin ihastelen omaa rakasta tyttöäni ja kerron miten meidän perhe päätti juhlistaa tytön synttäriä.
Lähdettiin siis pienelle reissulle ja päädyttiin Turkuun. Valitsimme herkuttelupaikaksi tyttäreni lempiravintolan ja ei muuta kuin syömään. Oltiin tällä kertaa jo heti iltapäivästä syömässä Vaakahuoneella, joten se illan elävämusiikki jäi kokematta tällä kertaa. Meillä kun oli vain päivä reissu tämä reissu. Ehkä toinen kerta sitten vähän pidempää vierailua. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa kaikille, jos Turkuun joskus eksytte. Tämä on se asia jota todella kaipaan Turusta tänne Helsinkiin. Vaikka täällä meillä onkin oma ihana kulttuuri jokirannassa mutta tätä samaa fiilistä ei ole mitä Turun Aurajoen alajuoksulla on.


On pieniä hankaluuksia keksiä mistä aloittaa tämän postauksen. Joten pakkohan se sitten on laittaa tähän väliin hieno paitani.
Kaksi ei niin käyttökelpoista paitaa yhdistin yhdeksi käyttökelpoiseksi paidaksi. Itse ainakin tykkään kovasti tästä hyvin yksinkertaisesta muokkauksesta. Tämä on myös todella helppo tehdä. Leikkaa vain moelmpien paitojen helmat ja yhdistää ne. Itse leikkasin hiukan muotoonsa niin tuli hauska leikkaus jälleen.


Olen niitä äitejä, jotka antaa lasten puuhata puhelimella sen ajan kun odotellaan, että ruoka tulee pöytään. Jos siis aika tulee pitkäksi. Me kun odoteltiin ensin, että keittiö aukeaa kun haluttiin listalta ruokaa, eikä seisovasta pöydästä tällä kertaa.
Tuo isompi poika, tuo mopopoika otti kyllä kuvan oton jälkeen takin, lätsän ja lasit pois. Kamera kun on hänen pahin vihollinen kuulemma.

Olikin kiva suunnitella seuraavia matkoja Ruotsiin, Tallinnaan sekä Krakovaan. Seuraavat reissut kun tehdään koko porukalla. Varsinkin Krakova sai jostakin syystä enemmän suunnittelua. Katsotaan miten tässä nyt käy.
Tähän on hyvä päättää tämä postaus

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja onnea molemmille! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus ♥ Aivan uskomatonta, miten sulla voi olla jo aikuinen tytär!

  Hyvää äitienpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minuakin välillä ihmetyttää moinen, että löytyy jo aikuinen lapsi.

   Poista
 3. Onnea tyttärellesi ja sinullekin äitienpäiväonnittelut vähän myöhässä;nättejä olette sekä äiti että tytär:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!