keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Sietämätöntä keveyttä

Minusta kesäisin olo on sellainen kepeän humalainen koko ajan, vaikka ei joisi yhtään alkoholia. Tuoksut, herkulliset mansikat, aurinko ja meri, ne vain humalluttaa. Haluaa vain mennä kalliolle tai laiturille makoilemaan, ehkä virkkuukoukun kanssa. Ruoka näyttää upealle kesällä ja maistuukin paremmalle. En tiedä mistä se johtuu, se vain on niin. Vai mitä mieltä olette?
Olen ollut niin onnellinen siitä, että olen saanut uusia kokemuksia työnsaralla, oppinut valtavasti uutta ja tutustunut mahtaviin ihmisiin. Olen onnellinen siitä, että viherkasvini elävät ja voivat hyvin ja parveke on niin suloinen, meidän näköisemme. Koirat voivat hyvin, lapset voivat hyvin. Kaikki on mallillaan. Tietenkin kaikilla pareilla ja perheillä on ne omat ongelmansa, kuten meilläkin mutta ei ne murehtimalla parane. Nautitaan siis mieluiten tästä kaikesta ihanasta mitä ympärillä tapahtuu.


Pari erillaista reseptiä tomaattikeittoonSinisimpukat valkoviinikastikkeessa


Oikein ihanaa päivää

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Samoja tuntemuksia täälläkin kesästä! Oloa hieman varjostaa allergiat ja sairastelu, mutta siitepölyistäkin huolimatta nautin parhaani mukaan ulkoilusta, auringosta ja meidän ensimmäisestä omasta pihasta, sen hiekkalaatikosta ja kukkapenkistä!
  Ihanaa päivää sinulle Nelli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin meillä vaivaa allergiat mutta en anna niiden lannistaa. Kesä on niin rakas minulle. En kestä tuota talvea muutoin ollenkaan.

   Poista
 2. Muistan hyvin miten ihanaa on kun kesä tulee,tuoksuineen ,väreineen ym. Täällä taas inhoan kesää ja odottelen talvea;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haluan pian päästä kokemaan sinne polttavan kuuman hiekan varpaiden välissä, kuuman auringon...se kutsuu minua :D

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus <3 Elämä on hyvää :) Nyt nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vain avata silmät kaikelle sille hyvälle mitä ympärillä on, silloin jaksaa kantaa niitä huonojakin asioita.

   Poista
 4. Olisikohan lisääntynyt valo osasyynä siihen, että olo tuntuu niin kepeältä ja juurikin "humalaiselta"? Kyllä minullakin on paljon parempi mieli, vaikka en varsinaisesti kesäihminen olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti osasyy on valo. Menee ihan pimpelipom :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!