maanantai 9. toukokuuta 2016

Retkeilyä ja Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston aarteet

En voi sille mitään mutta pakko sanoa, että mikään ei ole niin mahtavaa kuin lähteä luonnon helmaan nauttimaan elämästä. Eikä se maksa mitään. Meillä on menty tämä pitkä viikonloppu hävikkiruoan merkeissä ja ollaan saatu vaikka mitä herkullista pöperöä aikaiseksi kaikesta mitä kaapista löytyy. Näitä herkkuja esittelen nyt hetkisen täällä.
Minulla on ollut nyt vähän aikaa sellainen vetämätön fiilis, tarkoitan, että en ole saanut mitään ideoita hetkeen ja ompelutyöt odottavat tuolla mutta mahtavia retkiä ollaan kyllä tehty monen monta. Lähes päivittäin käyty pyöräilemässä ja katselemassa miten luonto muuttuu joka päivä. Luontoa on ihana seurata miten nopeasti se herää loistoonsa talven jäljiltä.
Tähän postaukseen oli tarkoitus myös aloittaa Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston aarteet, joissa esittelen mitä kaikkea hauksaa tuolta ilmaisosastolta löytyy sellaista mitä voi käyttää ihan sellaisenaan, ilman tuunauksia. Nimittäin monta ihanaa juttua olen säästänyt kesän temmellyksiin. Pari kuvaa siis löytyy näistä vaatteista. Toivottavasti seuraava postaus on sitten parempi.

Pussukka
Aloitan siis postaukseni näistä ihanista ilmaisosaston löydöistä. Olen nimittäin pitkään etsinyt kirkkaan värisiä vaatteita, minulla kun on kirkasväri kausi meneillään. Kyseinen väripaletti on menneen talven lumia, joten on aika odetettavaa, että meikäläinen pukeutuu juuri näihin kirkkaisiin karkkiväreihin. Olalle vielä Kierrätyskeskuksen löydöistä tehty kassi keikkumaan selkään kun ajellaan pyörillä luontoon. Myös Härdellin shortsit ovat Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löydetty. Täytyy kyllä sanoa, että ei ole tuntunut yhtään pahalle vaikka ilmaisosastolta löydänkin vaatteita ja puen meidät niihin. Minulle tämä on hauska leikki.Helsingissä ihan parasta on Vantaanjoen alue sekä toisena vahvana juttuna on ehdottomasti Keskuspuisto. Siellä on mahtava vaellella pitkin luontopolkuja ja katsella miten luonto kuhisee elämää jo nyt. Muurahaiset ahertaa ja linnun laulelee. Pesintäkausi on meneillään. Pitää kunnioittaa mitä ympärillä on. Niin kaunista ja kyllä vain mieli virkistyy, olo paranee ja saa sellaisen tujauksen energiaa, että voi pojat vaan.
Helsingin keskuspuisto on iso alue ja tekemistä löytyy vaikka millä mitalla. Helsingin helmi, täytyy myöntää. Vielä mekään ei olla ihan kaikkea nähty täällä vaan hyvin pieni osa vain. Meidän lempipaikoista toistaiseksi on Maunulanpuisto, jossa asustelee liito-oravia ja saa mahtavia munkkeja.

Eväistä sen verran, että näihinkään ei tarvitse hankkia erikseen mitään kummoista vaan tekee eväät juuri siitä mitä sattuu kaapissa olemaan ja ajoittaa retkeily juuri siihen hetkeen kun pitäisi välipalaa napostella tai sitten lounasaikaan, vähän isommilla eväillä.
Meillä ei koskaan hankita eväitä erikseen vaan tosiaan sitä laitetaan mitä on ja tämä on hauska tapa saada niitä jämiä sieltä kaapinpohjalta pois.
Parasta ikinä, herkkuleipää luonnon syleilyssä.
Huomio!! Kun retkeilet ja herkuttelet niin muista kerätä roskat pois luonnosta.


Kuka ehtii ensin Maunulan ulkoilumajalle?
Ja ihana äitienpäivä kruunataan Maunulan ulkoilumajan elävällä musalla ja kakulla. Hinnat eivät muuten päätä huimaa ja ovat aivan ihanan makuisia herkkuja.


Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ilmat suosineet ja meidän porukka onkin ollut kokoajan liikkeellä.

   Poista
 2. vitsi tuli hyvä fiilis tästä postauksesta <3!

  aivan huikeita löytöjä oot tehnyt, ja niin ihana että joku kirjoittaa tällaisesta kaikkien budjettiin sopivista jutuista!<3 Niin huippua!


  Ihanaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo luonto kun ei maksa mitään. Kaunis, ihana luonto.

   Poista
 3. Kirpputorit ja luonto on kyllä aivan parasta.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää tiistai päivää.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!