torstai 26. toukokuuta 2016

Parasta on: Itse tehty rahi


Tein eilen ekstempore reissun Kierrätyskeskukseen ja tietenkin halusin tehdä ilmaisosastolta löytöjä parvekkeelle ja niitähän löytyi. Niistä muista löydöistä myöhemmin lisää, sillä tein yhden super löydön. Nimittäin rahin. Ja ei ihan mikä tahansa rahi, vaan sen on joku itse tehnyt. Idea oli niin hauska, että annan teille keksijän idean. Minä kuin vain tein uuden päällisen tähän.
Olen pitkään jo halunnut jotain pikkuista pöytää tai rahia tuohon oleskelutilaan. Nuo minun pikkujakkarat eivät ihan toimi siinä hommassa mitä haluaisin. Nimittäin olisi kiva pitää läppäriä siinä ja nauttia elokuvasta ja herkuista. Kyllä vain, olen sellainen lötköpötkö, ettei mitään määrää. Pyrin aina löytämään tavat millä pääsen paremmin lötköilemään ja tämähän toimii siihen hommaan täydellisesti.
Tuolta ilmaisosastolta melkeinpä saattaa löytyä kaikki tarvikkeetkin tähän rahiin, jos oikein katsoo ja penkoo. Uskoisin näin. Sen verran kaikkea on tullut löydettyä sieltä. Näin taas tuli huomattua, että toisen roska on toisen aarre.

Tässä rahissa oli kaksi vaahtomuovipatjan palasta päällekkäin, mutta helponta olisi, jos olisi se yksi paksu vaahtomuovi. Itse liimailin nämä toisiinsa ja tuohon pohjaan myös kiinni.


Tämän jälkeen kun liima on kuivunut aloin ommella päällystä. Mallailin sitä paikoilleen ja käänsin pohjan ylöspäin ja pingotin kankaan hyvin. Sen jälkeen niittasin nitojalla kankaan pohjaan kiinni.
Lopuksi kiinnitin jalat. Oma materiaalini oli aika paksua, joten en saanut sitä sitten niin hyvin mitä aluksi oli. Ja jalat vielä muokkasi kangastakin. Tähän voi siis laittaa myös ohuen kankaan ensin ja tehdä päälle vaihtohupunkin. Näin voisi vaihdella tyyliä mielialan mukaan.


Työn loputtua, voi nauttia lasillisen hedelmäistä pirtelöä, skool


Mukavaa päivää

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Onpa kiva tuunaus! Tuo farkku sopii niin hyvin sun tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja olen samaa mieltä, että farkku sopii mun tyyliin mutta miehelle tuli raja vastaan. Eli ei farkkujuttuja sisustukseen enää.

   Poista
 2. Onpas ihanan näköinen tuo sinun parveke. Siellä varmasti viihtyy. :)

  VastaaPoista
 3. Siinähän on jo varsinainen lötköttelydivaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on todella kiva lötkötellä...ihan paras kohta koko parvekkeessa.

   Poista
 4. Olipa hyvä löytö! Ja hieno duunaus sille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ollutkin, olen super tyytyväinen tähän.

   Poista
 5. "Lötköpötkö" =D Aika hauskasti tehty tuo rahi. Enpä olisi osannut ajatella, että sen voi tehdä noin helposti. Siitä tuli kyl hieno sun käsittelyn jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Lötköpötkönä on kiva olla.
   Ei kyllä ole minullekkaan tullut mieleen tällainen, että joku on nyt kiltisti meille antanut tämänkin idean ja pakkohan se oli jakaa kun oli kyllä niin hauska idea.

   Poista
 6. Sopii kyllä teidän parvekkeelle täydellisesti tämä rahi! Hieno muutos!

  VastaaPoista
 7. Minusta rahi oli hyvä lisä meidän partsille.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!