sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Käsityökirja-haaste

Toukokuun ensimmäinen postaus. Mikä ihana aurinko loistaa taivaalla ja kohta kodin täyttää jälleen mahtavat tuoksut kun laitan voisarvet uuniin. Tämä on oikeasti sitä ihanan kevyttä elämää josta nautin. Ei kiire minnekkään, voi tehdä ihan mitä ikinä haluaa. Hypätä pyörän selkään ja olla vapaa kuin taivaan lintu. Täydellistä. Voisi melkein sanoa, että elämä on kuplivaa ja kuohuvaa.


Monet käsityöbloggarit ovat osallistuneet Abstrakti-blogin haasteeseen, jossa tarkoituksena on etsiä hyllystä käsityökirjat ja tehdä ainakin yksi käsityö kirjojen ohjeella/kaavoilla. Puolisen vuotta olisi tässä aikaa. Heitän haasteen omille lukijoilleni, sillä olen toteuttanut jo useimman kirjani ohjeella tehdyn vaatteen. Ehkä voisin harkita tekeväni jonkin amigurumin tai uuden viitan Härdelille taikka Itte tein ja kierrätin kirjasta jonkin tuunauksen. Jää nähtäväksi. Ne kun ovat ainoita joista en ole tehnyt vielä mitään. Mutta napatkaapas tästä haastetta itsellenne.
Hill & Bucknell: The evolution of fashion 1066 to 1930 

Historiallisia asuja ja oikeat sen ajan kaavoilla. Mielenkiintoinen kirja kaikin puolin. Olen muutaman kaavan tehnyt ja toteuttanut puvun naamiaisiin.Jean therapy kirja on myös mielikuvituksellinen ja hyviä ideoita antava kirja. Paljon käytetty ja kaksi farkkuhamettani olen tehnyt tämän kirjan ohjeella. Molemmat hamoset löytyvät blogista.Nämä kaksi kirjaa sain luokkatoveriltani, jolle tein pyynnöstä tunikan kirjan kaavoilla. En pidä kaavoista sen enempää kuin malleistakaan. Omituisia.Tämä laukkukirja on erikoinen, lähes kaikki mallit ovat tehty teippaamalla. Itse olen toteuttanut useimman laukun kyllä kuitenkin ompelemalla. Hauskoja ideoita kuitenkin ja kaavat sopivat niin ompeluun kuin teippaamiseen.

Käsityötäyteistä toukokuuta teille kaikille!!

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!