lauantai 14. toukokuuta 2016

Farkun jämistä toppi

Tällä hetkellä minulla iso määrä kaikenlaisia farkun palasia ja niitä on kyllä hankala säilöä yhtään mihinkään. Oli pakko alkaa yhdistellä paloja niin ja näin, että sain hyvin "kangasta" aikaan. Vaihtelun vuoksi tein siitä kankaasta ihan jotain muuta kuin laukun tai tyynyn. Nimittäin sain tehtyä aika hauskan peplum-topin itselleni. Ja näitä samaisia toppeja on tullut tehtyä enemmänkin vuosien saatossa. Löytyy blogista ihan päällänikin olevia. Itse pidän peplum-toppien mallista paljon ja niitä kyllä tulen tekemään edelleenkin vaikka olisivat miten eilisen juttuja.

Nyt on ollut todella pitkään sellainen täydellinen uupumus ja ei oikein ole jaksanut ommella tai tehdä vapaa-ajalla yhtään mitään muuta kuin lähteä pyöräilemään. Tuntuu myös, että ei oikein ideoitakaan ole päässä tai onhan niitä mutta ei ole halua totetuttaa yhtäkään. Innostus ja mielekkyys on kyllä vähän kadonnut nyt jonnekkin. Ehkä se sieltä jossakin vaiheessa taas löytyy...Tai ei. Kuka tietää.

Suuri käsityölehti 3/2014


Kengistä sen verran, että ne on Kierrätyskeskuksen löytöjä myös. Vuoden takaiset ja käyttämättömät. Tätä asiaa joskus paljon ihmettelen, kun teen tuon tyyppisiä löytöjä välillä paljonkin, että on käyttämättömiä kenkiä paljonkin. Miksi ihmiset ostaa kenkiä, joita ei sitten koskaan käytä?
Mukavaa lauantaita kaikille

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. Mietin noita kenkiä. Olivatko oikeesti käyttämättömät vai kenties kerran pari pidetty sisätiloissa? Juhlakengät saattaa joku ostaa tiettyjä juhlia tai asua varten ja käyttö siksi aika vähäistä. Tai kengät eivät olekaan olleet ihan sopivat, jos vaikka kiireessä ostettu. Tai nettikaupasta ja palauttaminen ollut rasittavaa? On mulla kengissä ollut hutiostoksia. Liian isot jää helposti käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäkin jää merkkejä pohjaan. Näissä ei ollut mitään merkkejä siitä, että olisi olleet koskaan jalassa. Itse olen kyllä käyttänyt.

   Poista
 2. Upea toppi ♥ Sä olet kauniisti osannut yhdistää nuo eri farkkujen kankaat yhteen niin kokonaisuus tasapainoinen =)

  Mun hyvä ystävä on kenkäfriikki ja häneltä löytyy useampi pari käyttämättömiä kenkiä, eikä se estä ostamasta uusia kenkiä. Harmi, että meidän jalat ovat eri kokoa =) Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan minullakin sellaisia kenkiä, joita käytän todella vähän. Juuri löysin aika kammottavat vetimet ilmaisosastolta ja niistä tulee hyvät saapikkaat tulevaan rooliasuun. Eli naamiaisasuihin mulla on omat kengät ja niitä ei juuri kyllä käytetä missään.

   Poista
 3. Hieno toppi! Pitäisi itsekin alkaa tuhota farkkuvarastoja. Täältä sinun blogista saa ainakin monta hyvää ideaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on todella iso määrä farkkuja taas ja niistä tarttis jottan tehdä :)
   Mutta tää mun laiskuus on isoin este tässä hommassa nyt.

   Poista
 4. Siis todella kaunis tuo toppi! Pitäisi ehkä itsekin kokeilla tuollaista, sillä sen mallikin miellyttää minua. Ja noista kengistä... Mitenkähän mullakin taas perjantaina tuli ostettua kirppikseltä ihanat korkkarit, joista en ole varma, saanko niistä koivissani pysyviä, kun ovat vähän löysät. Ja eihän täällä metsässä korkkareilla edes voi kävellä ja kauppareissuillekaan ei niitä juuri tule laitettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Itse olen todella mieltynyt malliin ja nykyisin onkin monen monta peplum-toppia meikäläisellä.

   Poista
 5. Hieno peplumi! Tykkään kovasti luovasta ja kauniista koristelusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitä vähän laittaa ekstraa ;)

   Poista
 6. Ihana toppi! Tekee mieli alkaa itsekin opetella ompelemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa harjoitella ompelua. Tuunausmaailma avautuu suureksi leikkikentäksi.

   Poista
 7. Kaunis toppi, nuo koristelut ovat hurmaavat :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule ainakaan ihan heti samanlaista vastaan :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!