sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Miten luoda trash fashion- look

Olen todella tarkka, jos otan ilmaisosastolta vaatteita käyttööni ihan sellaisenaan. Ei haittaa jos pitää nappeja tai vuorta korjata mutta muutoin on oltava hyvässä kunnossa vaate. Aina välillä valitsen löytöjeni joukosta joitain vaatteita, jotka ovat hyvä lisä trash tyyliini.
Mitä sitten katson valintaa tehdessäni?

- vaate ehjä
- pesun jälkeenkin on kokonaisuus kunnossa
- värit eivät ole haalistuneet
- materiaalista ei näy läpi (paitsi läpinäkyvät kankaat)

Farkuissa ei haittaa vaikka olisikin rikki, ne ovat vain plussaa, sillä joko jättää rikki tai tekee erilaisia paikkoja farkkuihin. Paikoiksi kelpaa vaikka pitsi tai muu kangas. Vaihtoehtoja on valtavasti. Tärkeintä on se, että mahdollisimman vähän joutuu tekemään korjauksia ennen vaatteen käyttöönottoa. En kuitenkaan halua näyttää ihan nukkavierulle vaatteissani. Trash fashion- look voidaan kasata monella tavoin mutta itse valitsen asuuni aina ilmaisen vaatteen tai enemmän, itsetehtyä sekä välillä myös ostettua, joko uutena tai kirppikseltä.
Kuvissa oleva asuni lähti liikkeelle ilmaisosastolta löytyneestä villakangastakista. Takki on ysäriluvun tyylinen takki ja vaikka onkin hivenen liian suuri niin tykkään kovasti. Ison takin kanssa kannattaa aina laittaa kapeaa jalkoihin ja korkoa kenkiin. Kuvissa näkyy myös lempi laukkuni, tietenkin. Laukkua voi käydä katselemassa täältä. Minä muuten pesen koneessa kaikki niin villakangastakit kuin nahkatakitkin ja lopuksi nähdään millaiseksi ne menee pesussa. Yleensä eivät mene miksikään ja niitä voi hyödyntää hyvin tuunauksessa tai näin käytössä. Asun tyylikkyys on sitten jokaisen katsojan päätettävissä. Itse pidän asusta ja varmasti tulen käyttämään jälleen kun talvi tulee.Nautinnollista sunnuntaita

8 kommenttia:

 1. Että mää tykkään tästä sun elämänfilosofiasta!
  T. Jäte-Joonas Eskurista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, hei Jäte-Joonas...Kassi-Alma kuittaa :D

   Poista
 2. Nyt mä muuten tajusin mitä pitää tehdä farkuille jotka menee pussille polvista. Tehdä niihin reijät.

  Jotenkin loistava Kassi-Alma Look. :) Ja se oli kehu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, reikä vain polvipussien paikalle :) Toimii...

   Poista
 3. Näyttää kyl todella hyvältä! Ihana toi vika kuva ♥

  Mukavaa sunnuntai-iltaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä kirpparilook on niin paljon parempi kuin kauppalook :D Mielikuvitus pääsee valloilleen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!