tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kesälaukku

Olen pitkään etsinyt ilmaisosastolta nahkaa ja nyt vihdoin onnistuin löytämään parit nahkatakit. Siitä innostuneena halusin testata Pinterestistä löytämääni kuvaa, Eli pienet farkkukappaleet esiin ja yhdistelemään niitä toisiinsa. Halusin tehdä pinehkön pussukan, jota on kiva kantaa sinne tänne mukana. Koko kassi vuorineen on kierrätysmateriaalia ja kaikki materiaali on löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Tämä on vielä helppo tehdä niin, että piirtää pyöreän pohjan farkkukankaalle leipälautasta apuna käyttäen, muu osa on helppo fiksata kiinni kassiin.

Tämän laukun olen jo esitellyt Suuri käsityölehden nettisivuilla, kesäkassi- kisassa ja kisa on edelleen käynnissä. Voitte halutessanne käydä tykkäämässä (paina sydäntä) kuvaa. 

En ole oikein koskaan ollut mikään laukku ihminen mutta nyt alkaa olla varastossa kiva arsenaali kivoja lukkuja, joita käytän mielelläni ja kaikki ovat kierrättämällä tehty tai pyritty tekemään kierrättämällä. Joitain kauppakasseja olen tehnyt uusista kankaista. 

Mukavaa päivää kaikille

8 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!