tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kaiken karvaisia otuksia

Kevät on kummaa aikaa, ei riitä, että luonto alkaa heräillä eloon talven jälkeen vaan kotiin alkaa ilmestyä kovin kummallisia otuksia. Ne kiljuu ja riehuu, pitää silmällä naapureita ja toimivat varashälyttiminä. Otusten elämä muuttuu kerta heitolla ja meikäläinen vain katsoo silmät suurina sitä muutosta...kauheaa, miten tästäkin taas selvitään?
Miten voikin omasta kodista löytyä kerrostalokyttääjää ja naapureiden kauhu? Minkäs teet, ei auta itkut markkinoilla, eikä kannata päätään hakata seinään...siitä tulee vain kuhmu otsalle ja kipu on luja. Osani olen valinnut, joten ei muuta kuin partsille istumaan piiloon peiton alle, ei nuo kauhut huomaa...Odottelen josko pian se rauha koputtaisi oveen.


Viikinki Musta Karju huutaa sotahuudon ja koko maa tärisee kun tämä vaarallinen ja taitava Viikinki lähtee merten taa etsimään sydämesä valittua.
Matkalla Musta Karju taistelee merihirviöiden ja pahojen maahisten kanssa. Lopulta löytää prinsessansa ja palaa kotikyläänsä viettämään häitään.Kylässä asustelee myös suuri ja vaarallinen susi, joka vartioi koko kylää. Kyttää jokaisen liikettä ja ilmoittaa pienenkin muutoksen minkä sattuu näkemään. Suden kaverina on neiti hienohelma, joka vain tyytyy seurailemaan ympäristöään ja nauttii korokkeella olemisesta. Sieltä neito antaa käskyjä alamaisilleen, jotka juoksee nopeasti toteuttamaan jokaisen oikun ja metkun.


Onneksi Suuret ja kuuluisat viikingitkin tarvitsevat ruokaa...Hetki rauhaa, ruokaa


Sitten pääseekin kylän rakennus insinöörisööri vauhtiin ja ruokapöytä muuttuu hommahoituu-pöydäksi...jää nähtäväksi mitä taas insinööri saa aikaan. Hiukan sekin asia pelottaa..No niin, eiköhän levähdetä hetki ja siemaistaan simaa vaikka lasin kaksi. Karju sammui, susi nukkuu, minä ja prinsessa ollaan ja nautitaan.


Ihanaa kevätpäivää teille kaikille

Nelli

4 kommenttia:

 1. Hahaa! Ihanat kerrostalokyttääjät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sellaisia kyttääjiä...huh :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä on niin kummallisia otuksia, että pakko antaa niille välillä vähän tilaa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!