keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Maaliskuun värihaaste

Tuitui!

Hommahuoneen värihaaste on jälleen täällä ja tänään ihmetellään vastavärejä. Vastavärit tosiaan raikastaa pukeutumista ja paljon. Itse ihastelen eniten sinisen ja oranssin yhdistelmää vaikka muissakaan ei mitään vikaa ole. Varsinkin farkkupukeutumisessa tuo yhdistelmä toimii erittäin hyvin. Kun klikkasin Hommahuoneeseen tämän haasteen tiimoilta niin heti silmiini osui kuva joka inspiroi minua todella paljon. Varsinkin kun huomasin korun mikä muistutti kaukaisesti minun omaa koruani. Halusin tehdä korun ympärille oman näköisen asun. Toivon todella, että tuleva kesä olisi niin lämmin, että voisin tätä asua pitää ja saisitte kivat kuvat asusta.

Farkkujen suurkuluttajana on sininen väri kaikissa sen sävyissä tuttuja ja rakkaita ja mielestäni sinisen kanssa sopii mikä tahansa väri. Sininen on siis yksi helpoimpia värejä yhdistää ja väri sopii myös minkä tahansa tyylin kanssa. 
Itse siis valitsin tämän yhdistelmän ihan siitä syystä, että kuvassa oleva koru muistutti niin kovasti omaa koruani, jonka olen tehnyt mieheni vanhasta nahkatakista sekä sambapuvun kivistä. Tämän korun ympärille rakensin uuden suloisen kesäasun. Toppiin nappasin kaavan Burda 7/14 lehdestä. Kaava on mekon kaava mutta otin siitä vain tuon ylimmän osan käyttööni. Topin materiaaliksi valitsin farkkupaidan ja vuoreksi palan puuvillaa. Tähän on myös helppo jatkaa helmaa vaikka pellavalla ja tehdä mekko mutta valitettavasti olen mennyt lahjoittamaan ainoat oranssin väriset pellavahousut pois jo aikaa sitten. Nyt minuakin vähän harmittaa. Olisi tullut hauska mekko...
Mutta koska mekkoa ei tullut niin löysin oranssit farkut jotka tein shortseiksi. Asu on valmis. Kuvan kengät ovat VaraaKirppis.fi löytö. 


Suloista keskiviikkoa

12 kommenttia:

 1. Kivat tuli ja minustakin tuo sininen-oranssi pari on jotenkin kutsuva. Aloin mietimään jo sisustukseenkin jotain oranssia :D

  Voi että tämän sun asun nähtyäni haluaisinkin taas tehdä peplumin. Voiskohan sillä mitenkään imettää... no jospa ne ois vielä muutaman vuden päästäkin yhtä kivannäköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on kyllä sellainen väri joka todella hienosti piristää sisustuksessakin. Itselläni on aika vähän oranssia, jonka huomasin tämän haasteen aikana. Pitäisikin vähän kyseistä väriä saada kesävaatteisiini :)

   Poista
 2. Tämä on niin kaunis! Tuo koru kruunaa peplumin. ♡

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno ja tuo koru on kyl upea! Pitääkin alkaa etsiin sambapukuja kirppiksiltä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin omat samba hömpötykset kaivaa taas esiin ja tehdä jotain kivaa niistä. Olenkin tehnyt vaikka mitä hullua niistä aikaisemmin.

   Poista
 4. Tuo farkunsininen on niin kaunis väri:)

  VastaaPoista
 5. Todella kivannäköinen setti! :) Kunpa tulisikin oikein kunnon kesä, lämmin ja aurinkoinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tulisi kunnon kesä. Sellaisesta ei saatu viime vuonna nauttia.

   Poista
 6. Nämä sinun oivalluksesi ovat sellaista megaluokkaa, etten voi muuta kuin haukoa henkeä. Ihanaa, että juurikin tuosta kuvasta sinä inspiroiduit <3. Koru on persoonallinen ja kaunis ja sopii tuohon asuun just. Hienoa, että olet edelleen mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtavasti paljon kiitoksia :) Tuo kuva oli sellainen, että se vain nappasi ajatukseni ja se oli sitten siinä...Ei sitä kannata muuta enää miettiä kun se ensimmäinen ajatus tulee.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!