lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kolmen kerroksen paita

Niin kuin moni tietää, tykkään tehdä vaatteita jo rikki menneistä vaatteista ja tämä tunika on yksi sellainen. Kolme erillaista materiaalia ja siitä saatiin yksi paita. Ennen kuvaa ei nyt tällä kertaa ole mutta valmiista on kuvia niin ehkä ei haittaa. Paita tuli tehtyä päähänpiston yllättämänä niin kaikki alku suunnitelmat unohtui siinä hötäkässä.

Paita on tehty samalla periaattella kuin monet muutkin paitani, ensin leikellään ylin osa sopivasta kohtaa, sitten keskiosa ja helmaan lopuksi pitsiä. Paidan pituus riippuu materiaalien pittudesta, miten ne yhdistää toisiinsa. Tunikaa voi käyttää niin leggareiden kuin pillifarkkujenkin kanssa. Miten vain tahtoo.


Saapikkaat: Kierrätyskeksuksen ilmaisosasto
Laukku: KierrätyskeskusIhanan suloista lauantaita kaikille

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Nämä sun vaatteet on kyl niin ihanan persoonallisia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mulla on kyllä ihan perusvaatteitakin. Joukossa sitten näitä hömpötyksiä :)

   Poista
 2. Onpa hauska ja kivannäköinen paita :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea. Sulla on kyllä ihan omanlaisesi pukeutumistyyli. Minusta on kivaa, et ihmisillä on tyylejä, joka ei oo niin helposti kategorisoitavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse lokeroinut pukeutumistyylini Kassi-Alma lokeroon. Siellä lokerossa on monen monta erilaista tyyliä josta yhdessä tulee sekametelisoppa :)

   Poista
 4. Ihana <3! Minustakin sun tyyli on huikea, niin persoonallinen ja omanlaisensa. Ja aina kaikkea kaunista, kaukana kassi-almasta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Olen sellainen kokeileva, välillä se minkä teen ei sitten ihan minulle toimikkaan ja siitä tehdään muuta...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!