tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kirpparit, ne ihanan kamalat kaupat

Aloitetaan tämän vuoden maaliskuu kirppari asialla. Tätähän täällä aletaan enemmänkin harrastamaan sillä kaipailin jotain uutta blogiini, eikä vain pelkästään näitä tuunailuja. Eli blogi muuttuu entistä enemmän sekametelisopaksi, sellainen kuin minä olen, sekametelisoppa. Ja tässä on käynyt vähän niin, että tuo kesä kolkuttelee mielessäni sen verran, että kesäisiä vaatteita on alkanut tulla tuonne kaappiin. En ihan vielä haluaisi niitä kaikkia esitellä täällä joten minunkin on nyt maltettava ja koitettava kaivella kuvia talvivaatteista vielä.


Jos et ole tuunaaja- tyyppiä mutta kirpparit jostain syystä kiinnostavat mutta myös arvelluttavat niin tässä pieni paketti mitä kannattaa siellä huomioida. Varmasti on lukuisia asioita jotka pitää huomioida mutta tässä on minun pienet sievät jutut. En keskity merkkeihin tai hintoihin vaan vain siihen mitä kannattaa ottaa mukaansa kirppareilta. Ja tuunaajana itse otan mukaani myös risaa ja likaista kun ne muuttuvat muuksi mutta välillä taas ei muutu miksikään. Mutta vaikka tuunaaja et olisikaan niin tarvitset kaksi täsmäasetta kotiisi ja se on nukanpostaja ja purkki soodaa.


Kun haluan ostaa vain käyttöön tavaraa niin katson seuraavia asioita:

- hyväkuntoinen (mahdollisimman vähän nukkaa, haalistumaa)
- ei reikiä materiaalissa tai tahroja
- napit paikallaan, vuoret ehjät
- karvat kunnossa, ei paljaita kohtia turkiksissa (aidot ja muoviset)
- vetoketjut toimivat niin vaatteissa kuin kengissä
- kengissä korkolaput ja pohjat kunnossa, sekä mahdollisimman vähän kulumaa paitsi nahkakengissä kuluma toimii (jos hajua niin ne saa poistettua ripottamalla soodaa, mutta yleensä näitä löytyy ilmaisosastoilta).
- astiat ehjiäTosin välillä käy niin, että vastaan tulee aivan mielettömän ihana neule joka on kyllä todella nukkainen mutta minä tahdon sen käyttöön sellaisenaan...Ei auta kuin poistaa nukka ja ottaa käyttöön. Itse miellän myös tällaiset pienet korjaukset tuunaukseksi, sillä sillä koitetaan kuitenkin pidentää vaatteen elinikää. Samoin nappien vaihtamiset, värjäykset tai värin poistot ovat myös tuunausta vaikkakin sieltä kaikkein helpoimmasta päästä. Ja ne ovat sellaisia juttuja joita muuten kannattaa testailla aina ennen kuin laittaa vaatteen kiertoon.


Laukku: Kierrätyskeskus
Neulemekko: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
tuubihuivi
Mitään viimeisimmän muodin mukaista en myöskään koita haalia vaan lähinnä oman mieltymyksen ja tyylin mukaista etsin. Tyylinihän on aika Kassi-Alma tyylistä ja innostun varsinkin kasariluvun vaatteista. On myös todella mielenkiintoista rakentaa pukeutuminen kirpputorien antimilla. Niillä saa luotua hyvin persoonallisen ja omaleimaisen tyylin, eikä sitä aina pääse edes kopioimaan, sillä kaikkea samaa ei sieltä kirpparilta löydy noin vain. Kirpparit on pop!


ps. Jokainen joka haluaa esitellä töitään, ideoitaan tai kirppislöytöjään voi instassa lyödä tunnuksen #VillaNanna ja näin pääsen katselemaan teidän töitänne, ideoitanne ja löytöjänne.

Oikein mahtavaa maaliskuuta kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu <3 ja kiva postaus muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään tuosta mekosta todella paljon..ihanan pehmeä ja lämmin.

   Poista
 2. Kirpparit on parhautta! :) Mekko ja saappaat toimii aina, kaunis ja raikas asu!

  VastaaPoista
 3. Oon ihan täpinässä vieläkin viikonlopun kirppislöydöstä! Ostin TODELLA EDULLISESTI aidon nahkajakun!!! Se on just noiden sun saappaiden ja laukun värinen, konjakki <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtavaa :) Se on parasta kun tekee tällaisia super löytöjä.

   Poista
 4. Hyvä tyyli sulla onkin. Kaunis tuo huivi, kun siinä on nuo virkatut kukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin siitä huivista todella paljon. Helposti saa tilkut pois pyörimästä ja langanjämät myös kun tekee kaikkea tuollaista :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!