maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kierrätyskeskus kierros

Viikonloppu on ihan paras tapa viettää erillaisia kirppiksiä kierrellen ja kaarrellen. Itse olen parin viikon aikana käynyt tutustumassa kaikkiin Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksiin ja tietenkin muutamia löytöjä on tullut tehtyä, niin astioita kuin kenkiäkin. Olen päättänyt, että vaatteita en enää laahaa mukanani, jos ei tule vastaan jotain oikein superia. Johtuen siitä, että kotoa löytyy tuunnattavaa sen verran paljon, että ei nyt yhtään enempää. Kenkien kohdalla tilanne on se, että muutamia uuden tyylisiä kenkiä olen tarvinnut uusiin vaatteisiini ja niitä onkin kyllä löytynyt ja niitäkään en enempää tarvitse sillä ilmaisosastolta löytyy aina jotain mitä voi tuunata.

Mutta pelkästään jo tutustuminen eri kirppareihin on hauska harrastus vaikka ei mitään hankkisikaan tai vaikka löytyisi vain se yksi pikkuinen juttu. Yksi hauskimmista jutuista mitä olen ilmaisosastolta löytänyt on ollut hauska Kömmähdyksiä keittiössä- kirja. Sitä on luettu ja naurettu. Myös pojille on löytynyt iso määrä hyviä kirjoja ilmaisosastolta.Nykyisin pukeutumiseni muodostuu kirppisvaatteista, itse tehdystä, tuunatusta ja ostetusta. Tai näin se menee luonnollisesti kun pukeutumisen jälkeen itseäni peilistä toljotan. Tässäkin asussa ilmaisosaston takki, tuunattu paita ja itse neulottu pipo. Housut, kengät ja laukku aikanaan hankittuja.
Takissa on minun värini ja se on helppo yhdistää mihin tahansa vaatteeseen. Paita on paljon käytetty ja tykätty. Siitä voi käydä katsomassa ja nappaamassa ideaa täältä.


Ylhäällä olevat mustat kengät ovat löytyneet SPR:n kontista Tammiston myymälästä. On muuten kiva paikka, ei mikään kovin suuri mutta ihan kivoja juttuja löytyy. Muut kengät ovat Kierrätyskeskuksista ympäri Pääkaupunkiseutua.
Ja jos kenkätuunailut kiinnostaa niin kannattaa pysyä remmissä mukana sillä eilen valmistui jälleen yksi tuunaus joka näkyy blogin sivuilla näinä päivinä.

Mukavaa alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Teiltäpäin löytyy kyllä tosi siistejä vaatteita ilmaispuolelta.Viimeksi kun katsoin meilläpäin kirpparin ilmaishyllyyn niin siellä oli arabian(?)kielinen kirjasarja,yhteensopimattomia pakasterasioita ja kansia sekä miesten pitkät kalsarit.Niitä ei paljon kehtaa tuunailla;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kurjaa :( Itse olen ihan jokaisesta ilmaisosastolta löytänyt jotakin. Mutta melkein tiedän mihin kannattaa suunnata jos haluaa tehdä löytöjä juurikin ilmaisosastoille. Ja onhan tämä aina sattuman kauppaa.

   Poista
 2. Mulla on samanlaiset aatokset Mamma A.:n kanssa. Jotain kurjia kuppeja yms. samaan kategoriaan liittyvää löytyy meidänkin kirppujen ilmaisosastolta. Mutta ihan myyntipöydistä saattaa välillä tehdä mielettömiä löytöjä ja niistä täytyy olla onnellinen :)
  Ai niin, siisti tuo sun asu ja todella kivoja kenkälöytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo myyntipöydät ovat kyllä sellainen keidas :) Huh...Välillä löytää niin paljon kaikkea, että ei voi millään hankkia kaikkea kotiin.

   Poista
 3. Upea toi sun takki! Sulla on kyl ihan mieletön vainu ilmaisosaston kanssa! Mä jään jännityksellä odottaan sun kenkätuunausta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki oli kyllä super löytö. Noissa tarvitsee jaksaa juosta niin jotakin kivaa saattaa aina mukaan tulla.

   Poista
 4. Kiva takki! Sä olet kyllä niin ihanan ekologinen;ja osaat tehdä niin hyvin vanhasta uutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunaus on niin mahdottoman ihanaa puuhaa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!