maanantai 8. helmikuuta 2016

Roska on ystävä

Olen huono laittmaan kaikki lumppu pois tai jättämään ilmaisosastolle kakkosluokan tavaraa. Uskon, että jokainen risa paita tai housu on mahdollista tuunata joksikin muuksi. Antaa uuden mahdollisuuden. Joskus tosin ottaa päähän se, että ihmiset repii ja heittelee vaatteita ympäri konttia niin, että hyväkin vaate hajoaa tai menee likaiseksi. Kaikkea likaa ei aina saa pois pesussakaan muta kyllä näistä vaatteista vielä uutta saa tehtyä. 
Mieluusti otan juuri niitä kakkoslaadun vaatetta koska silloin jos menee ajatus pipariksi niin ei harmita sitten yhtään. Tosin hyvistä vaatteista saa myös tuunattua jotain muuta jos heti ei mene niin kuin pitäisi. Näitäkin löytyy minulta valtava määrä. Ajatus ensin toinen, menee päin honkia ja tehdäänkin jotain muuta. 
Mutta minun viimekertaisista lumpuista ja tilkuista sain muutaman uuden jutun Söpölle sekä itselleni. Koirien vaatteiden kaavoja on jonkun verran esimerkiksi Suuri Käsityö-lehdessä ja sellaisesta on tämä paitakin. Tämä kaava tarkemmin SK 11-12/2013. 

Mukavaa maanantaita

10 kommenttia:

 1. Ihana villapaita Söpöllä! Sääli, ettei kissaa voi pukea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen kissankin pukea voi mutta toinen juttu onkin, että mitä kissa siitä hommasta tykkää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vain olekkin hienot paidat Söpöllä? Tuo tyttö tykkää lämpimästä ja paita on siihen hommaan hyvä.

   Poista
 3. Ihanat pinkit palmikot hauvelilla <3 Roska on minunkin ystävä ja mikään ei ilostuta niin kuin roskan uusi kaunis elämä. Tosin tällä hetkellä koitan rajoittaa hamstraamista. Mulla se tarkoittaa, etten käy kirppareilla just nyt. Mutta onneksi tätä materiaalia riittää omasta takaa aika moneen projektiin. Siis todella moneen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule minunkaan tällä hetkellä juuri käytyä hakemassa mitään vaatteita kirppareilta. Sen verran paljon on materiaalia kotona. Tosin haen välillä jotain tiettyä ja jos ei löydy niin tulen kotiin tyhjin käsin.
   Ajattelin kyllä jossakin vaiheessa postata mitä yleensä haen tuolta ilmaisosastolta.

   Poista
 4. Oi hyvänen aika, miten suloinen koira on vaaleanpunaisessa palmikkoneuleessaan! Sopii täydellisesti tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeesti vaalaeanpunainen on Söpön väri :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!