perjantai 12. helmikuuta 2016

Luminen päivä

Lumesta ole enää tietoakaan, ei auta kuin muistella ihanaa lumista päivää. Mukavaa ulkoiluhetkeä pienen Söpön kanssa. Nupun tila onkin jälleen huonontunut, joten vanha rouva ei tuolla metsikössä ollut juoksentelemassa. Nupulla kun on jotain kummallisia iho-oireita joita ei olla saatu lääkkeinkään hallintaan kunnolla.

Mutta tärkein asia postauksessa koiran jälkeen on mun ihanat leggarit. Yksi kangas ja kolme eri vaatetta...mahtavaa, itse en tähän kankaaseen kyllästy. Aikaisemmat työt ovat jo esitelty täällä ja hiukan hassussa järjestyksessä. Ensin oli playsuit ja sitten oli minimekko ja nyt leggarit. Sen verran jäi kangasta, että saan pannan jossakin vaiheessa vielä väsättyä. Kaikki käytetään.
Jos oikein tarkkoja olette niin huomaatte, että leggarit ovat täällä olleet pikaisesti esillä jo kertaalleen. Oli alunperin tarkoitus kuvata nämä pöksyt nahkatakin muokkauksen kanssa mutta tietenkin ajatukset muuttuivat lennossa jälleen kerran.

Kuvan villakangastakki on löydetty Kierttiksen ilmaisosastolta, takkiin tulossa jossakin vaiheessa hiukan muutoksia mutta nyt mennään ihan näin sen kanssa. Ihan lemppari takki nykyisin.
Maiharit olen ostanut uutena syksyllä ja löysin ne Citymarketista. Nämä eivät ole muovia, joten ovat lämpimät ja kestävät. Ja näitä tosiaan tarvitsin, sillä minulla ei ole mitään kunnollisia ulkoilukenkiä talvella käytettäväksi. Vaelluskenkäni ovat aivan liian ohuet ja varsi ei ole tarpeeksi korkea.


Turkiskintaat löytyvät blogistani ja ovat muuten ihanan lämpimät vaikka ovatkin keinokuitua kokonaan.
Ostaisin heti jos samaa kangasta jostain löytäisin.
Tästä kankaasta on tullut tehtyä aivan ihana huivikin, jonka pystyy laittamaan myös liiviksi.
Sekä tilkkutyönä suloinen bolero.Nautinnollista viikonloppua

4 kommenttia:

 1. Ihanat hauvelit.Lumi siis tuli takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eilen tuli sellaista vesilunta alas ja joka puolella on loskaa. Ei siis mitään tuollaista.

   Poista
 2. Voi toista pientä suloisuutta ❤ . Hyvän mielen kuvia :). Toivottavasti vanha rouva toipuu.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!