maanantai 15. helmikuuta 2016

Kirppispäivä

Meillä ei miehen kanssa paljon yhteistä aikaa ole mutta ne pikkuiset hetket jotka on tehdään jotakin meille kivaa. Sellainen kiva järjestyi eilen ja käytiin Kierrätyskeskuksessa kääntymässä. Yritän kovasti löytää vöitä ja nahkaa mutta ei nyt oikein ole ollut ilmaisosastolla sellaista.
Yleensä hankitaan astioita mutta mukaan tarttuu myös muutakin. Mutta ei mitään isoja määriä vaan pari juttua riittää aina. Tosin siellä on kiva käydä hakemassa pelkkiä ideoitakin. Aina ei tarvitse ostaa mitään. Ruokapostauksissa näkee kyllä meidän löytöjä joita olemme Kierrätyskeskuksesta löytäneet tai se on enemmänkin miehen heiniä. Näin siis vietimme hetkisen yhteistä aikaa ja kävimme Kierrätyskeskuksessa.
Tällainen kirppis postaus on yksi uusi juttu, jota olen suunnitellut blogiini. Ei näitä jatkuvasti tule mutta välillä johonkin väliin saattaa tulla. Pyrin kuitenkin siihen, että asussa olisi mukana itse tehtyäkin joukossa.


Sitten asiaan, joka on pitänyt monet kerrat laittaa blogiin. Jos olet Instassa niin #VillaNanna löytyy kaikenlaista niin blogissa jo nähtyä ja sellaista mitä tullaan jossakin vaiheessa näkemään. Voit myös itse tägätä omat työsi tai kirppislöytösi sinne. Näin pääsen minä ja muut lukijat ihastelemaan löytöjänne/ töitänne.Eilinen reissu tuotti pienen tuloksen ja ostin söpön punaisen neuleen sekä nilkkurit. Mies löysi pari astiaa, jotka tulee tänne blogiin myöhemmin. 
Asuni taas oli koottu ilmaisosaston takista ja kengistä, jotka olen löytänyt jo aikaisemmin. Ilmaisosastolta löytyy kaiken laatuista ja itse nykyään otan aika harvoin sellaista kunnollista kun haluan keskittyä vain noiden huonompien tuunaamiseen. Mutta takki tosiaan huusi nimeäni ja se oli otettava mukaan. Saapikkaat muokkaan vielä hiukan toisenlaiseksi kunhan löydän materiaalia, joka sopii homaan.
Leggarit on hankittu kahdeksan vuotta sitten GT:stä, neule on itse neulottu sekä pipo myös. Linkeistä pääsee katsomaan paremmin nuo neuleet sekä ohjeet.

Oikein makoisaa alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Hienot löydöt ! Varsinkin tuo neulepaita on tosi ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella tyytyväinen näihin löytöihin ja vaikka useastikkin kävisi katselemassa niin aina ei tarvitse edes löytää mitään.

   Poista
 2. Ihana asu, ihanalla käyttäjällä! :) Kirppispostaukset on just kivoja, lisää vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihan varmasti tulee lisää. Pitää vain miettiä aina tarkkaan, että miten ne esittelee.

   Poista
 3. Kaunis asu.Teillä oli hyvä reissu kirppikseen:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania löytöjä! Tuo paita on niin upea ja takki on kans! Ihan käsittämätöntä, että se on ollut ilmainen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmaisosatolta löytää välillä aarteita, joita ei halua laittaa palasiksi.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!