keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kaksi paitaa, uusi lookki

Välillä ideani hautuvat pitkään ennen kuin saan tehtyä joistakin vaatteista sopivia itselleni. Näissä kahdessa paidassa kävi näin. Harmaa paita oli jo yritetty tuunata mutta en tykännyt siitä joten se jäi lumppulaatikon pohjalle odottamaan parempia aikoja. Pitsipaita taas jäi odottamaan, että teenkö tyynyn vai mitä...Vaikka tekisin välissä muita juttuja niin saatan työstää toista ajatuksissani koko ajan. Joskus ideat tulevat yöllä kun nukun. Useasti siis sellaiset hulluimmat ajatukset ilmestyvät yöllä. Välillä taas istun sängylle suunnittelemaan tai katsomaan leffaa ja otan neuletyön käsiin. Silloin saattaa hyvin tulla idean ja hyppään toteuttamaan sitä.

Lopulta nämä kaksi raasua löysivät toisensa ja sain käyttöön suloisen paidan, joka on hiukan enemmän klassisempi mitä yleensä vaatteeni. Paitaa kun voi pitää kyllä minkä kanssa tahansa farkuista suoraan hameeseen.Leikkansin ensin harmaan paidan kaula-aukon kauluksen pois sekä helman hiukan vinoon. Käytin sen jälkeen paitaa hyödykseni kun leikkasin pitsipaidasta uuden kaula-aukon sekä helman. Kaula-aukon huolittelin vinonauhalla. Tässäkään työssä ei pitkään mene. Hankalin osa on tuon kaula-aukon mallaus paitaan kiinni.
Mukavaa päivää kaikille

15 kommenttia:

 1. Ihanan lopputuloksen sait aikaan. :D tosi suloinen paituli ja näyttää miellyttävältä päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo on kyllä kiva perusvaate jota voi käyttää minkä kanssa vain.

   Poista
 2. Ihana paita :) Jos mulla olisi tuommoinen niin vaihtaisin myös resorit pitsisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa harkitsin pitkään kun tein tuota mutta päädyin tähän lopputulokseen kuitenkin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vitsit kun kevät jo tulla jolkottaisi...

   Poista
 4. Näistähän tuli hyvä yhdistelmä:)

  VastaaPoista
 5. Minustakin täsä paidasta tuli nätti! Kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin vaikka se poikkeaa paljonkin mun muista vaatteista mutta ei ole huono asia, että kaapista löytyy vähän klassisempaakin vaatetta.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!