keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kaikesta en luovu, vaikka maksettaisiin

Joskus huomaan, että kaapissa on sellaista tavaraa josta ei kertakaikkiaan kykene luopumaan. Niihin on jotenkin saanut muodostettua tunnesiteenkin ja kun pitää alkaa keräämään tavaraa kiertoon niin näitä tapauksia sitten alkaa löytymään kaapeista vähän enemmänkin. Yleensä yritän luopua, annan tytölleni tai tuunaan ja jos sitäkään en kykene tekemään laitan ne varastoon unohtumaan joksikin aikaa.
Eikä siitä kannata huonoa omaatuntoa saada aikaan kun se ei ole niin vakavaa edes. Jos edes jotakin kykenee laittamaan eteenpäin niin se on iso asia. Ja kun ihminen on sellainen, että hamstraa tavaraa eikä halua luopua siitä millään. Samaa tapahtuu ruokakaupoissakin. Mikä sinällään on kyllä todella omituista, kuinkakohan paljon tämän tyyppisellä hamstrauksella menee ruokaa roskiin?
Tavarasta luopuminen on kiinnostanut Yleäkin sen verran, että heiltäkin on tullut aiheeseen liittyvä artikkeli.  Välillä kun itsellekkin tulee huono mieli kun kaikkea ei laita pois niin tuon luettuani olen hengähtänyt, enkä ota stressiä enää koko asiasta.

Tämän viime kaappien/vaatehuoneen siivouksen jäljiltä löysin vanhan laukkuni, joka on palvellut oikein hyvin minua ja tytärtäni ja nyt on nähnyt parhaat päivänsä. Sankojen osat haperoiset, suljinosa lähes irti ja reunat rispailleet. (Laukkuja on muuten jossakin vaiheessa tulossa jakoon, kunhan saan ensin kaikki viime jaossa olevat omiin koteihinsa. Kaikkia henkilöitä kun ei ole löytynyt: Voisitteko Anna Mustalahti sekä Sanna Ainasto Laittaa viestiä tartsa@spray.se)


Irroitin ihan ensin laukusta sangat sekä kiinnittimen, pesin laukun koneessa niin suurin lika poistui. Kannattaa säästää muihin töihin osat jotka irrottaa, jos ovat siis ehjiä.


Farkkukassista löytyi sopivat farkut työhöni ja leikkasin lahkeesta laukun reunalle kaitaleen, jonka ompelin siihen kiinni. Tapoja ompelulle on monia. Sangat koriin tein Ikean tilkkurullasta (niitä kun on vieläkin iso määrä)
Näin laukusta tuli lankakori ja koriin onkin kerätty seuraavan neuletyöhön langat. Toivottavasti saat taas hävitettyä osan jämälangoista tähän työhön.

Nautinnollista keskiviikkoa 

6 kommenttia:

  1. Ihana lankakori! :) Täällä on yksi, joka todellakin kiintyy esineisiin ja huonekaluihin eikä haluaisi luopua mistään! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tiedä miksi tuokin laukku nyt sai minut sellaisen valtaan, että en halua laittaa sitä pois. Ja näin siinä sitten kävi kun ei sitä enää käyttääkkään voinut.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!