maanantai 25. tammikuuta 2016

Vanhoista farkuista haaremihousut

Viime kesänä Krakovan katukuvassa vilisi paljon farkkuja jotka muistutti haaremihousuja, kaikenlaisia mahdollisia ja koitin löytää itselleni samanlaiset mutta alennusmyyntien vuoksi ei sitten osunut juuri oikeaa kokoa kohdalle. Löysin yhdet tosin, jotka ostin mutta ne eivät ihan ole niin haaremit kuin olisin halunnut.
Olen tässä pyörinyt katselemassa alennusmyynneissä mitä kaikkea on tarjolla ja samaisia farkkuja on alkanut tulla myös täällä kauppoihin, eivät nekään ihan niin täysin samoja vielä ole mutta sinne suuntaan kuitenkin. Tämän vuoksi olikin pakko istahtaa koneelle ja lähteä etsimään hiukan malleja mitä lähtisin toteuttamaan. Minulla kun on täällä siivous ollut ja tuunattavien kasa on jostain syystä kasvanut. Ja jopa löytyi kaikenlaisia pöksyjä joista alkaa kehitellä omaa ajatustaan...


Kuvat: google

Näistä kaikista lädin työstämään omia pöksyjäni, sillä mikään ei oikeasti ole niin ihanaa kuin pukeutua lötköfarkkuihin..Oikeasti. Ei kiristä eikä kinnaa mistään. 
Projektin aloitin valitsemalla sopivat housut, kahdet farkut tarvitsin, sillä nyt on aika hyvin käytetty kaikki farkkujämät ja housuihin ei riitä pienemmät palaset.


Purkaa farkkujen sisäsauma kokonaan auki, Leikkaa farkkujen takaa takasauma "pois" sekä myös edestä (pers-sauma niin kuin vaatturiopettaja aina sanoi), leikkaa toisten housujen lahje poikki ja leikkaa auki (takalahje farkkujen takakappaleelle ja etulahje etukappaleelle). Leikkaa lahkeen osat siis kiilaksi ja ompele farkkujen sisäsaumaan kiinni, huolittele ja päällitikkaa. Tämän jälkeen on hyvä hiukan terävöittää haaraosaa, muuten tulee liikaa tavaraa haaroväliin. Kannattaa siis harsia ja sovittaa jalkaan ennen lopullista ompelua. 
Ompele sisäsauma kiinni. Haaremihousut valmiit.

Muksaa päivää kaikille

10 kommenttia:

 1. Tuli todella katu-uskottavat haareminfarkut. Hienot :)

  VastaaPoista
 2. Hienot haaremihousut tuli.Mulla on joskus kauan sitten ollut ihanat haaremihousut,joita rakastin,mustaa puuvillaa.Oli niin mukavat päällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaremihousut ovat kyllä ihan parhaat.

   Poista
 3. Samaa mieltä muiden kanssa, hienot haaremifarkut! Minä olen haaveillut kanssa näistä, mutta näyttäisin aika isolle, jos oikeasti pitäisin. Kotioloissa toki voisi mennäkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin mukavat jalassa, että toimii hyvin kotihousuinakin :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!