tiistai 19. tammikuuta 2016

Rautalankakorut ja siivousvimma

Tai sitten se ei ole kivaa. Hitaasti mutta varmasti Ikean kassit täyttyy ja vaatevarasto pienenee. En siis oikeastaan ole ehtinyt juuri mitään ommella tai neuloa kun kaikki vapaa-aika menee lumppujen repimiseen. Jotain hyvääkin tosin tästä on, nimittäin saa lisää tilaa kivasti. Saattekin nyt päättää, että haluateko joitain vaatteita jakoon tänne blogiin? Aika monta tekelettäni lähtee parempiin koteihin ja vaatetta on niin paljon, että riittää jaettavaksi myös täällä.


Tulee aika kiva olo kun saa hiukan pois sellaista jolla ei tee mitään, uudistuu ja raikastuu. Tai ainakin tulee sellainen olo. Ajattelin myös siivoilla blogiani ja muutenkin hiukan miettiä miten blogi muuttuu tänä vuonna. Edelleen silti pääpaino on tuunauksessa ja jonkin verran hävikkiruuassa. On toki muitakin reseptejä tulossa. Ehdotella siis saa jos haluaa nähdä jotakin täällä. Ainoa mitä en pysty lupailemaan on kuvalliset ohjeet, sillä kun en aina tiedä itsekkään mikä lopputulos on.

Tämmönen fiilis 

Vähän taisin huijata, että en ole tehnyt mitään nimittäin olen sentään vähän tehnyt jotakin pinetä. Iso määrä rautalankaa löytyi yhdestä korista ja levottomana aloin kirrellä ja väännellä, pujottelin mukaan Kierrätyskeskuksesta löytämiäni helmiä sinne tänne ja lopputuloksena on hömelö kaulakoru sekä rannekoru. Kiva vaihteeksi tehdä jotain tällaistakin.


Mukavaa tiistaita!

16 kommenttia:

 1. Aika mageet nuo korut <3 !! Ja innokkaasti jään odottelemaan mitä "tekeleitä" (luomuksia siis) pistät kiertoon <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannekorusta tuli hiukan liian iso :/ Mutta jos sen laittis jotenkin mutkalle vielä niin vois olla hyvä mullekkin.

   Poista
 2. Raivaus kuulostaa hyvältä! Se tekee hyvää niin kodille kuin blogillekin :) tsemppiä siivoukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sinusta se inspis lähti, vaikka monta kertaa vuodessa siivoankin kaapit mutta nyt laitan kyllä niin paljon, kuin vain mahdollista. Onhan tää ihan valtava urakka kaikkiaan..

   Poista
 3. Kauniita koruja ♡ Kunnon suursiivous tekee hyvää! Sen jälkeen on aina sellainen fiilis, että olis suurin piirtein valloittanut vuoren. Mun pitäis kans ryhtyä samaan. Vaatehuoneen lattialla odottaa koppa, johon pitäisi kerätä vaatteet, jotka tars repiä kuteeksi. Miten se alkuun pääseminen on aina niin vaikeaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Joo, se alkuun pääseminen on todella vaikeaa mutta kun siihen sitten lopulta ryhtyy niin jotenkin taakka harteilta häviää pikku hiljaa. Itse siivoan ja ompelen samaan aikaan niin saan heti molempia siivottua, siis kaappeja sekä tuunaus vuorta. Tosin kiva nähdä miten se tuunaus vuori pikkuisen kasvaakin tässä samalla. Itsekkin pitäisi leikata kudetta muutamista vaatteista mutta ei se vaan ole niin kovin helppoa se...

   Poista
 4. Mitä olen blogiasi lukenut, niin olet todella taitava tuunamaan tavaran kuin tavaran käyttötarkoitusta <3 Kauniita on :)
  VastaaPoista
 5. Todella kauniit korut! Kaappien siivoaminen on terapeuttista. Jostain luin, että aina kun iskee hirveä vimma siihen hommaan, on omassa elämässä jotain, joka pitäisi saada järjestykseen. Sillä kaappien siivoamisella kai sitten saa sisäistä maailmaakin vähän järjestettyä. Mulla se ainakin taitaa olla ihan totta, monta kertaa se vimma iskee just silloin, kun tartteisi tehdä jotain päätöksiä omasta elämästä tai jokin tuntuu olevan korjausta vailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oma elämä on aika mylleryksessä tällä hetkellä ja suunnitelmia moneen suuntaan. Nyt pitää vain hetkeksi laittaa jäitä hattuun ja keskittyä vain muihin hommiin.

   Poista
 6. Ei nuo korut minusta kömpelöiltä näytä. Kauniita ovat:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!