tiistai 26. tammikuuta 2016

Miesten paidasta kesätoppi

Pakkohan se on jo katsella niin kevättä kuin kesääkin. Mitä kaapista puuttuu ja mitä tarvitsee. Olen etsinyt ideoita joka puolelta, kadulla, kaupoissa ja tietenkin Pinterestistä. Ja aina kun tuonne Pinterestiin menee niin aika menee hujauksessa ja huomaa, että mitään muuta ei olekkaan saanut aikaan koko päivänä kuin merkattua kiinnostavia juttuja Pinterestissä. Ja kuinka monta kertaa mahdoin nytkin kirjoittaa Pinterest...

Ainoa ärsyttävä piire tässä kaappien siivouksessa on se, että nyt lahjoitukseen menevät kassin on jaloissa pyörimässä kun ei ole aikaa viedä niitä sinne minne pitäisi. Ehkä toivottavasti pian päästään niisätkin eroon. Opin sen, että kun tähän projektiin lähtee niin pitää heti viedä pois eikä jättää tavaraa lojumaan. Mutta taas tavallaan parempi on viedä kaikki samalla kertaa pois. Ongelma se on tämäkin.

Mutta mennäämpä asiaan, nimittäin tuunauslaatikosta löytyi miesten kauluspaita joka oli joistain kohdin jo aika kulunut ja en voinut sen vuoksi ihan kokonaan käyttää paitaa. Mutta sain siitä kuitenkin kivan paidan kesäksi tai kevääksi neuleen kanssa. Kaavana käytin Burda 2/2015 lehden topin kaavaa. Napit pyöri työpöydällä (minulla on aika sekainen työpöytä) ja sopivat oikein hyvin tähän paitaan. Selän puolelle painoin tekstiiliväreillä ankkurin ja omeplin kiinni paidan niskassa olevan "merkin". Jos näillä nyt jaksaa odotella sitä kevättä.
Mukavaa tiistaita

2 kommenttia:

  1. Keväisen raikas ja suloinen! Minulla alku innostuksen jälkeen on pinterestin käyttö vähentynyt. Olen taas palannut kirjoihin ja lehtiin :D. Pinterestistä kyllä käyn katsomassa silloin tällöin jotain tiettyä ja silloin sinne kyllä helposti jumii. Onhan siellä niin paljon kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaihtelee paljon tuo innostus. Kuitenkin tuo Pinterest on yksi hauskimpia paikkoja etsiä inspistä omiin juttuihin.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!