sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Katsotaan kesään

En voi sille mitään, rakastan kesää. Rakastan kesän lämmintä hivelyä iholla, rakastan auringon kutittelua nenänpäässäni, nautin lämpimän tuulen kutittelusta, nautin kesän ihanan raukeasta olotilasta. Kesä viettelee hitaasti, pitkittäen nautintoa. Se sukeltaa syvälle sieluun ja rakastaa rajusti, kesän tuoksu huumaa...Kesä on suuri seikkailu, oli sitten kotona tai muualla. Se antaa joka päivä kaikkensa, se eletään kuin se olisi viimeinen.Tuleeko sinulle joskus mieleen jostain vaatteesta jokin paikka? Tai näetkö vaatteen päälläsi tietyssä paikassa? Sopiiko jonkun paikan tyyliin? Vai onko se vain ikävää, toive tulevasta?

Muutama jämäkangas jäi rahin ulkopuolelle ihan siitä syystä, että halusin tehdä jotakin kivaa roskasta. Tässä on yhdistetty kaksi roskaa toisiinsa ja saatu pikkuruinen playsuit asu kesän kaduille.Asusta tulee mieleeni heti Krakovan kadut ja Kazimierzin syke.Kesä unelmat, boheemi ympäristö, historia ja menneisyys yhdistettynä upeaan tulevaisuuteen. Se on minun unelmani, minun tulevani, minun pieni elämäni.

Asu on helppo tehdä:
leggarikaavan lahje lyhyeksi, leikkaa sen mukaan mikrot. Yläosa 
Burda 7/2011 kaavalla mutta pidempänä. Yhdistä, ompele kuminauha vyötärölle sekäyläosaan. Päärmää lahkeet. Valmis. 


Korut ovatkin vanhaa perua mutta toimivat tämän asun kanssa ihan mukavasti. Rauhallista sunnuntaita

13 kommenttia:

 1. Ihana postaus. ♡ Saanko udella miksi tuo paikka on sinulle erityisen tärkeä? Se vilahtelee usein blogissasi. Tai ainakin silloin tällöin..

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen kesäihminen, joka odottaa jo tulevaa malttamattomana. Mä en niinkään kaipaa niitä paahteisia päiviä vaan ihania kesäiltoja, kun istutaan ukkokullan kanssa kuistilla ja kuunnellaan pääskyjä ♥ Kiitos kun herätit haaveileen ♥ Se teki hyvää! Edelliskerrasta oli ihan liikaa aikaa! Leppoisan näköinen asu! Ihan selkeä loma-asu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ikävä molempia. Niitä paahteisia päiviä kuin ihanan viileitä kesäiltoja...Saa nähdä mihin ensi kesänä löydetään :D

   Poista
 3. Melkein voisin rakastua kesään tämän kauniin tekstisi perusteella :). Mutta ei, olen edelleen enemmän muiden vuodenaikojen ystävä. Erityisesti talven. Asu on mahtava, jotenkin voin kuvitella sen tuonne kaduille kulkemaan ja aistimaan sitä tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan kaikki niin erilaisia.

   Poista
 4. Tykkään kesästä. Jotenkin olen aika vähän ajatellut sitä vielä, mutta postauksesi oli niin ihana että melkein vilkaisin pihalle siinä toivossa että siellä paistaisi kesäinen ilta-aurinko. Valitettavasti ei paistanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä taas on jo kova kesän odotus päällä. Tai ainahan se on vaikka syksy oli kyllä pitkästä aikaa aika ihana.

   Poista
 5. Onpa ihana asu! Olis kiva nähdä päälläkin, vaikka sen jotenkin osaan visioida. Melkein tunsin kesän tuoksun tätä psotausta lukiessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti se nähdään täällä mun päälläkin kunhan kesä tulee...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!