sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Joko taas poncho?

Se hetki kun aamulla kävelet ompelutilaasi ja huomaat, että se on todellakin räjähtänyt. Se tunne on järkyttävä. Silloin ei auta muu kuin laittaa hihat heilumaan ja alkaa kokeilla kaikkea mitä päähän nyt on ikinä ilmestynytkään. Tosin eilen kävi vähän niin, että aloinkin tyhjentää vaatevarastojani ja tällä hetkellä kaksi Ikean kassia odottaa Hopeen lähtöä. Lisää toki olisi tarkoitus vielä siivota, olisi mukavaa saada mahdollisimman paljon vaatetta vaatekaappiin siirrettyä, pois tangolta.
Toki myös ompelutilan siivous on pakko tehdä samaan aikaan, jotta tuonne kaappiin pääsisi sujuvasti etsimään itselleen vaatetta päälleen. Se onnistuu vain ompelemalla saumoja yhteen. Ei muuta kuin tuumasta toimeen...

Minä jo ennen lomia varoittelin, että minulla on nyt valtavan suuri viitta ja poncho kausi meneillään ja niitä tulee aikamoinen määrä tänne esille ja näin on nytkin. Eli halusin kokeilla miten saisin ponchon tehtyä vanhasta lepakkohihaisesta paidasta. Kokeilu oli kiva tehdä ihan kulahtaneesta ilmaisosaston paidasta, eli jos homma menee reisille niin ei harmita sitten. Oli mielenkiintoinen projekti kaikkiaan. Tästä paidasta ei jäänyt mitään jäljelle kun kaikki osat tuli hyvin käyttöön.

Taas tuo koira.....
Mukavaa sunnuntaita

3 kommenttia:

 1. Nytpä löytyikin inspiroiva blogi,hauskoja tuunauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tämä blogi on kyllä yksi parhaista:)

   Poista
  2. Kiitos valtavasti :) Molemmille.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!