tiistai 8. joulukuuta 2015

Kummallinen neule

Välillä käsiin osuu mitä kummallisimpia vaatteita, kuten nyt tämä villapaitakin, joka on niin lyhyt, että ei kyllä peitä edes tissejä. Minulle siis sellaisenaan täysin käyttökelvoton mutta kun sen tuunaa hartialämmittimieksi on käyttö takuu täytetty. Näin se toimii ainakin minulla. Vilukissa kun olen niin haluan heti aamusta laittaa jotain helppoa ja lämmintä päälleni ja tämä on juuri sellainen lämmike. Reunapitsinkin voi virkata sellaiseksi ja sen pituiseksi kuin tahtoo, toki voi myös kiinnittää leveämmän reunapitsinkin, jonka on virkannut erikseen tai virkattua verhoakin voi laittaa. Riippuu hiukan mihin tarkoitukseen hartialämmitin tulee. Itse halusin tämän juuri näin lyhyenä. Voi keväällä vetaista päälle jos on hivenen viileämpi ilma.


Tällainen on helppo tehdä: Purkaa hihojen sisäsauma sekä sivusaumat. Yhdistä hihat ja etu- sekä takakappaleet toisiinsa. Joutuu hiukan mallailemaan ja katsomaan miten ompelee. Huolittele reunat hyvin, ettei purkaudu materiaali (pese varovasti käsin). Virkkaa tai kiinnitä reunapitsi. Itse virkkasin pitsin niin helmaan kuin hihojen saumaan.

Mukavaa päivää kaikille

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällaisen vilukissan ihan ykkös vaate.

   Poista
 2. Sievä! Kiitoksia vinkistä, mulla on yksi juuri tuollainen neule kaapissa pyörinyt. Siitähän saisi hartianlämmittimen näppärästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tekee parit ihan vaan huvikseenkin ;)

   Poista
 3. Sulla on aina niin kivoja ideoita:)

  VastaaPoista
 4. Todella kiva idea!!♥Täytynee kokeilla tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kannattaa kokeilla, itse ainakin tykkään tästä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!