torstai 3. joulukuuta 2015

Käsityöblogit- ryhmän joulukalenteri: Luukku 3

Heipä hei,

Tänään esittelen Käsityöblogit-ryhmän joulukalenterin 3 luukun. Tästä on tullut joka vuotinen traditio ja on muuten kiva juttu. Jokainen ryhmäläinen joka haluaa osallistua saa oman luukun, jossa esitellä jokin jouluun sopiva juttu. Aikaisemmin olen esitellyt meidän herkku leipomuksia mutta koska tänä vuonna meitä on koossa niin vähän niin en leivo oikein mitään, joten saatte tänä vuonna blogini mukaisesti tuunattua hupsutusta.

Laitan jokaisen postauksen joka päivä niin voitte löytää uutta seurattavaa tai vaikka hakea ideoita oman joulun askarteluihin/leipomuksiin/ompeluihin/neuleisiin. Ja hei, kannattaa joka päivä tulla avaamaan uusi luukku. Mielettömiä blogeja jälleen. Osa tuttuja, osa uusia.

1 luukku : Annukan aurinkoiset 
2 luukku: Pieniä hetkiä 
3 luukku: VillaNanna
4 luukku: Söpölandia
5 luukku: Lankarakkautta
6 luukku: Katjun kannoilla
7 luukku: Lumioosi
8 luukku: Puikkomaisteri
9 luukku: Vastarannan virkkaaja
10 luukku: Mehukekkerit
11 luukku: Inspiraation vietävänä
12 luukku: The little village
13 luukku: Kotiruusu
14 luukku: Sormustin
15 luukku: Ihan oikea blogi
16 luukku: Nappikuja
17 luukku: Pikku akan tilkkuvakka
18 luukku: 
19 luukku: Tilkkureppu
20 luukku: Villa ja villa 
21 luukku: Nonnu
22 luukku: Lumoava Liila
23 luukku: Stickäventyr goes christmas
24 luukku: Meidän pieni ryyni

Sitten minun omaan aiheeseen joka on punainen. Kaikki on punaista, jopa kuvat (Meillä on olkkarissa punainen lampunvarjostin katossa). Oletteko koskaan kokeilleet millaiset pussihousut tulisi miesten kauluspaidasta? Minä olen ja pakko oli testata tätä. Helppo tehdä ja monella eri tavalla. Itse olen jossakin nähnyt tällaiset, mutta enpä muista missä. Vuosia sitten ja silloin päätin testata.
Nämä pöksyt tehdään tietenkin joulua ajatellen ja asukoodi on punainen. Sopii vaikka joulusaunan jälkeiseen glogihetkeen kun lapset ovat käyneet nukkumaan ja olette siipan kanssa kahden. Hiukan herkkua ja jouluinen leffa pyörimään. Kyllä nämä pöksyt pitää tunnelman jouluisena. Eikä haittaa vaikka vatsa hiukan pönöttäisi, hyvin piiloutuu pöksyjen sisään sekin.


Mitään sen kummempia ohjeita ei ole. 
Leikkaa paidan kaulus ensin irti ja ompele aukko kiinni. Voit leikata niin syvän aukon kuin tahdot. Minulle tuli oiekin kunnon pusitukset.
Sovita housuja ja tee muutokset jos housuista tuli liian pussit mielestäsi. Kiinnitä paidan helmaan kuminauha ja valmista on.
Ihanaa joulun odotusta

14 kommenttia:

 1. Jes, hyvä idea! Asiasta kukkaruukkuun, mikä DeLonghin kahvikone teillä on käytössä? Googlailin joululahjaksi kahvikonetta ja eksyin blogiisi Kalastajan Vaimon kautta. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen! -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä on tämä keitin

   http://www.delonghi.com/en-int/products/coffee/coffee-makers/combi/bco-420-0132504007

   Poista
 2. Tosi kiva idea! :) Kiitos osallistumisesta joulukalenteriin <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oli vähän sellainen pakko kokeilu :)

   Poista
 4. Heh, minä tein tämmöset miesten kauluspaidasta toissa kesänä yhteen kierrätyshaasteeseen. Laitoin oikein hienot rusetitkin nappeineen koristeeksi. Niistä ei kyllä näin kivoja tullut :). Nämä näyttää tosi mukaville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on vähnä tämmöiset super rennot :)

   Poista
 5. Wautsi! Ihan mielettömät! Mä en olis kyl kuuna päivänä keksinyt ommella paidasta housuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä ovat kyllä niin hupsut :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!