keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Aurinko hymyilee meilleEi haittaa pakkaukon puhallus, ei haittaa routa maassa, aurinko paistaa, se meille hymyilee. Se tietää kevättä ihanaa ja luonnon muutosta upeaan loistoonsa. Se tulee pian, pakkasukon on pakko väistyä, juosta pakoon auringon lämpöä. Aivan ihanaa, kevät tulla saa.
Tällaisella kelillä on ihana laittaa päälleen paksu neule sekä kelsiliivi. Juosta pitkin pikkumetsää vapaana kuin taivaan lintu. Me olemme vapaita, koko maailma on meille avoin. Halaa maailmaa, anna auringon kutittaa nenääsi, antaudu luonnon sykkivään syleilyyn.

Kelsiliivi on tehty Burda 9/2009 kaavalla
Rukkaset on Suuri käsityö lehden 11-12/15 kaavalla
Tämän tyyppiset rukkasen on helppo tehdä ilman kaavaakin. Aseta vain käsi paperille ja piirrä kaava suoraan kädestäsi. Tee hiukan suurempi kaavasta mitä kätesi on.

Kiinnitys liivissäni on vanha vyö (jälleen). Vyöt ovat mahtava tapa käyttää erilaisiin kiinnityksiin niin vaatteisiin kuin laukkuihin, kengätkin käy hyvin.


Vaikka luonto on nukkumassa niin se hymyilee meille, katso vaikka miten kauniin pakkasukko luonnosta tekee. Väri muuttuu, se muokkautuu ihan toiseksi, ei ole enää niin pimeää, ei niin hämärää. Hiukan se valo pilkistää ja kaikki näyttää toiselle...hetkisen, ennen kuin ensimmäiset lehtien silmut työntyvät esiin ja kukat hierovat terälehtiään auki.Lunta ei meillä vielä näy mutta pakkasukon kädenjälki näkyy, kaikkialla on hento valkoinen harso. Se säihkyy kauniisti kun aurinko osuu harsoon. Luonto on kaunis silloinkin kun se nukkuu. Näyttää vain erilaiselle, tuoksuu toiselle, kuin lakritsi. Mahtavaa on kuitenkin se, että tiedän sen kohta kuhisevan elämää. Meidän kaunis luonto.

Nautinnollista päivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanan fressejä kuvia, ja magee asu ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Oli niin mahtava keli olla kuvaamassa.

   Poista
 2. upeita, jälleen kerran! Mistä olet noita tekoturkiksia löytänyt, niin upeita kaikki!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä Eurokankaasta mutta mieluiten hankin aitoja kierrätyksestä.

   Poista
 3. Loistoidea tuo kiinnityssysteemi, tämä laitetaan muistiin tulevia ompelujuttuja ajatellen:) mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja loppuosa vyöstä voi laittaa vaikka laukun remmiksi.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!