keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Tilkkulaatikon räjähdysYritän nyt kovasti saada myös tilkkulaatikoita tyhjäksi tavalla tai toisella ja olen saanut peräti pari pipoa aikaiseksi. Suunnitelmissa olisi laittaa piakkoin muutama hattu/pipo tänne jakoon. Pikkuinen lahja ennen joulua. Nyt on niin paljon ollut kaikkea, että ompelut ovat kyllä jääneet aika hyvin taka-alalle ja hyvä kun ehtii jotakin pientä tekemään. Jostain syystä tilkkujen tuhoaminen on aina hiukan raastavampaa kuin vanhoista asioista tuunaaminen. Minusta ainakin. Mutta nyt on se aika kun on paras keskittyä vanhan materiaalin tuhoamiseen ennen kuin alkaa hankkia uutta. Niin paljon on materiaalia kerätty, että nyt riittää. Hyvä saada asunto siistiksi pyhiksi. Aloitettava on aikaisin. Jos vaikka saisi muutamia juttuja tehtyä paketteihinkin. 


Olen sentään päässyt käymään sen verran Kierrätyskeskuksessa, että kotiin pääsi tällaiset mummoastiat ja niin olen näihin ihastunut. Glögiä ja herkkuja.
Pitää muuten sanoa kun tämä on kierrätysblogi jossa otetaan kantaa myös ruokahävikkiin niin tuossa Vantaan Ikean vieressä on nykyään Vantaan Vahinkotavarakeskus. Sieltä voi käydä ostamassa sellaista tavaraa mikä menisi muutoin roskiin. Esimerkiksi noiden leivosten kuvio on virheellinen. Tästä minä tykkään kun ei heitetä tavaraa roskiin.


Tilkuista on helppo tehdä vaikka ihan peruspipoja. Pipoja voi tehdä myös vanhoista t-paidoista ja neuleista. Niistä on helppo aloittaa vaikka ompeluharrastus. Montaa saumaa ei ole jotka pitää ommella, eikä ole mitään kikkoja vain pipoja.


Tässä ollaan kaksi viikkoa hoidettu pienimmän tenavan kummallista vatsatautia ja nyt äitikin on valvomisesta ihan titityy...Kuva: juhoeerikki

Mukavaa keksiviikkoa


10 kommenttia:

 1. Voiiiii, ihanat astiat! <3 Ja nätit pipot! Mä oon vähän sitä mieltä, ettei pipoja ole koskaan liikaa, vaihtelu on kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin aivan ihanan suloiset. Pipoja alkaa olla kyllä niin paljon, että eivät enää mahdu mihinkään. Olenkin jo niitä jaellut eteenpäin.

   Poista
 2. ♥pikaista paranemista! Ihku Nelli väsymyksestä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi täällä ollaan jo ihan terveinä, ainoa tää väsymys mikä tuon jälkeen on tullut.

   Poista
 3. Herkullisen näköiset leivokset:) Kun asuin lähellä Etelä.-Haagaa niin ihan kodin lähellä oli tuollainen vahinkotavarakeskus;siellä tuli tehtyä monta hyvää löytöä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan loistava juttu, että myydään näitä eikä heitetä pois.

   Poista
 4. Oih, mitä leivoksia. Ja ihanat noi pipot, tosi kivat kuosit niissä. :)

  VastaaPoista
 5. Pipoja minunkin pitäisi ommella, mutta se on jotenkin niin puuduttavaa hommaa. Hienoja kuvia! Noi astiat on ihanat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä vähän puuduttavaa. Tosin mun mielestä kaikkein puuduttavin käsityö tällä hetkellä on villasukat.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!