sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Takista takki

Mun yksi suurimpia keräily juttuja on takit, on ne kengätkin niin kuin tulette huomaamaan tässä postauksessa mutta myös takit. Ja useasti nappaan Kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä vanhanaikaisia villakangastakkeja mielelläni mukaani, niistä kun saa tehtyä vaikka ja mitä ihanaa. Koska lempivärini on sinapinkeltainen niin oli tisestään selvää, että nappasin tämän takin mukaani. Tiesinkin ihan heti mitä tästä tulee. Hauska kokeilu kaikin puolin ja on muuten sama kuin farkkutakkini mutta lyhyempi.
Kuvassa oleva "turkis"panta löytyy kuvaohjeineen täältä. Samoja pantoja voi tehdä paksuista neuleista yms. mitä nyt sattuu kaapissa olemaan. Ei tarvitse siis olla turkista jos siitä ei pidä. Panta on hyvä sellaisella kelillä kun on lämpöistä mutta sen verran viimaa, että se kylmettää.
Rintarossi on tehty vanhasta 8muovisesta) takista, palasta pitsiä, yksinäisestä napista, rikkinäisestä korusta sekä kaverin kanalasta napatuista sulista.

Samalla kirpparireissulla kun nappasin takin ilmaispisteeltä, löysin parit kivat popot myös myymälän puolelta. Ruskeat kengät ovatkin jalassa takkikuvissa.

Mukavaa sunnuntaita

6 kommenttia:

 1. voi miten ihana! sinapinkeltainen on kyllä paras väri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Kyllä vain sinapinkeltainen on mahtava väri.

   Poista
 2. Rakastan sinaap... Vauvankakankeltaista. Lämmin ja kaunis väri. Ihmiset hämmentyy, kun kerron lempivärini olevan vauvanpaska. :D
  Mutta ihmettelen tässä ja farkkutakissa tuota istuvuutta selän kohdalla.. Erittäin outo. Mut ihan ylisuperplussa tosta takin alareunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin huomaat farkkutakissa niin kaikki napit eivät ole kiinni. Kuten ei myöskään tässä takissa. Silloin istuvuus aina muuttuu. Tosin en edes tykkää takeissa, joissa ei ole väljyyttä selässä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!