torstai 5. marraskuuta 2015

Sisusta ilmaiseksi

Muistatko Villi pohjola sarjan? Twin Peaksin? Jylhät maisemat, ruutu kuosi, ihanat pirtit, pikku kylät. Siitä kaikesta näin unta tässä taannoin ja projektini lähti siitä käyntiin. Farkkurahi oli vasta toinen ajatukseni. Ajatus lähti siis noista sarjoista ja halusin lisätä siihen vielä ajatuksen, että miten sisustaa mahdollisimman halvalla, mieluiten ilmaiseksi. Keräsin siis kaikki vanhat tyynyt ja päätin laittaa niihin uudet päälliset. Etsin pitkään Pinterestistä ja googlettamalla ideoita millaisia päällisiä tekisin. Tai minulla oli ajatus siitä, että tyynyt sopisivat jo aikanani villakankaasta tehtyyn tyynyyn. En kuitenkaan halunnut samaa kuvaa tyynyihin joten etsin ja etsin kunnes Burdalta löytyi sitä mitä etsin. He olivatkin ehtineet ennen minua.


Tyynyn päällikuvat ovat Burda 12/2010 lehdestä otetut. Niiden lisäksi tarvitaan erilaisia paitoja, hameita, pöytäliinoja, turkista, käyttämättömiä huopia. Mitä nyt ikinä lumppulaatikosta nyt sattuu löytymään. Päällystä vanhat tyynyt ensin ja jos haluat voit tehdä leikkuu-ja ompelujäte täytteiset tyynyt myös. Keinoturkiksesta saa myös kivoja tyynyjä mutta myös söpöjä taljoja. 
Ihmisellä on myös uskomaton tapa hankkia lähes toisiinsa sopivia peittoja yms. Vaikka ei olisi tarkoitus laittaa niitä samaan sisustukseen, joten kerää kaikki peittosi ja niillä saat muokattua olohuoneen ulkonäköä paljon.
Myös ilmaispisteiltä löytyy materiaalia jos omasta kaapista sitä ei löydy. Minunkin osa lumpuista on Kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä löydettyjä vaatteita.Mukavaa päivää kaikille

12 kommenttia:

 1. Upeita tyynyjä syntynyt ja muutenkin niin ihanan kodikasta teillä! :)

  VastaaPoista
 2. Oi niin houkutteleva ja lämminhenkinen sisutus <3 Mä haluisin tonne teidän sohvalle pötköttään :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne on kyllä niin ihana vajota, lämmintä ja ihanaa. Glögi käteen ja leffa päälle. Hyvä paikka parannella flunssaa.

   Poista
 3. Hienot tyynyt olet tehnyt;näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 4. Lämmin ja kutsuva tunnelma, tyynyt on ihania! Voihan Villi Pohjola ja Twin Peaks, muistan kyllä :). Olet onnistunut tavoittamaan juuri niiden sarjojen tunnelmaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekkin aika tyytyväinen lopputulokseen. Tuli aika hyvin sellainen kuin sen pitikin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!