torstai 26. marraskuuta 2015

Outlander villitys

Joskus käy niin, että TV-sarja tuo jotakin ihanaa ja uutta eteen ja niin teki Outlander sarja. Sarja on täynnä toinen toistaan upeampia pukuja ja kaiken keskeisessä osassa puvustuksessa on neuleet. Upeat neuleet. En ole ainoa joka innostui näistä neuleista ja puikoista löytyi aika nopeasti myös kokeilu jämälangoista. Ja nyt etsinkin tyyliin sopivia ohjeita lehdistä. Neuleen tein kaksinkertaisella langalla, kahdella eri värillä. Sain hauskan pinnan. Aloitin ylhäältä (kaula) ja jatkoin alaspäin lisäyksin kunnos lanka loppui. Ompelin käsin muutaman tikin helmasta ja näin sain hartialämmittimen joka pysyy ihan paikallaan. Näin saa hienosti lankajämät pois nurkista.

Tyttäreni toivoi, että muokkaan yhdestä pitsimekosta hänelle hameen iltarientoihin ja tietenkin kilttinä äitinä jälleen istahdin ompelukoneen eteen ja hurautin tytölle söpön pikku hamosen.Näihin hameisiin ei kyllä mitään kaavoja tarvita, leikkaa vain sopivasta kohtaa mekko poikki ja ompelee kuminauhan. Hametta on vaikea kuvata sellaiseksi kuin se oikeasti on. Ruskea alushame ja musta pitsi päällä, glitteriä on joka puolella. Tämä kelpaa hyvin.
Mukavaa torstaita

8 kommenttia:

 1. OUtlander sarja on ihana! Sen perusteella latasin kirjatkin netistä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiva sarja ja ne neuleet oli aivan mahtavia. Kirjoja mullekkin on suositeltu.

   Poista
 2. ♥niin kiva lämmitin. Sarja ei ole mulle tuttu, mutta linkistä kurkatessani, ihastuin tyyliin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana neule! Miten sinä teet tuon? Ehdit tehdä käsitöitä ja blogata kaiken muun lisäksi? Mulla on todella ollut ongelmia ajankäytön kanssa, kun kaiken aikuisten arkitouhun lisäksi opiskelen ja pyöritän perhettä. Krooninen huono omatunto vaivaa, kun ei ehdi bloggaamaan eikä lukemaankaan niin paljoa kuin ennen. Kiitos muuten päiväkaffeen hengähdyshetkistä. Varaan blogisi niihin hetkiin, kun ei ole kiirettä mihinkään ja saan vartin ihan vain itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aina ehdi. Välillä voi olla pitkä paussi ennen kuin ehtii taas. Kun teen niin olen aika nopea tekemään, minua on aikanaan kellotettu ja olen ollut tehtaassa töissä niin aika nopeasti silloin oppii nopean tahdin.

   Poista
 4. Toi neule <3! Hamekin on ihana. Sarja ei ole minulle tuttu, tulee niin vähän telkkaria katsottua nykyään. Pitäisi ihan mielenkiinnosta vilkaista muutamia sarjoja, niin pysyisi taas ajan hermolla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin sarjan Viaplaysta maratoonina ja neuloin :) En tiedä miltä kanavalta se on tullut mutta telkkarista se on tullut kun muistan millaisen kohun nosti nuo upeat neuleet joita siinä sarjassa on.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!