perjantai 23. lokakuuta 2015

Tuunaan ja puuhaan

Minulle tästä tuunaamisesta on tullut ihan elämäntapa ja blogi on ollut hyvä paikka jonne olen voinut taltioida tekemisiäni. Eikä vain tekemisen ilon vuoksi vaan ihan sen vuoksi, että olen niin utelias, että on pakko kokeilla kaikki hulluimmatkin ideat joita saan illan viimeisinä tunteina. Tuunaaminen on kokeilua, oivaltamista ja mikä parasta, hauskaa. Se ei ole niin vakavaa vaan kokeilu voi olla ihan huonokin idea eikä sekään haittaa sillä siitä oppii taas uutta. Tämä on ollut mielenkiintoinen ajanjakso kun tuunaamisesta tuli iso rooli meidän perheen arkea. On ollut mukava nähdä näiden vuosien aikana kun olen blogannut, miten on ajatukset ja blogi muuttunut. Ja kaikkea mahdollista on tullut kokeiltua ja testattua. Ihan mahtavaa täytyy sanoa ja varsinkin kun lähti opiskelemaan niin tätä rohkeutta tuli aimo annos lisää takataskuun. Niin, että tervetuloa uudet lukijat matalaan majaani ja kiitos kaikille lukijoilleni kun olette jaksaneet hullutuksiani läpi nämä vuodet. Olette parhaita!

Tämän pienen herkistelyn jälkeen on ihan pakko laittaa tähän postaukseen laukku jonka tein farkkutakista yli jääneistä farkuista. Laukun kaavat on Sk 4/08 lehdestä. Laukun tere on naapurilta saatua terettä, nappi taasen jostakin takista irroitettu, vyön halusin säästää juuri näin. Ystävältä saatu vyö, jolla on tunnearvoa. Vuoreksi kelpaa ihan vanha lakana. Näillä jo tuli söötti laukku, vai mitä sanotte?


Ihanaa viikonloppua

8 kommenttia:

 1. Onpa näpsä olkaklaukku :) Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voisikin jossakin vaiheessa pitää laukku arvonnan...

   Poista
 2. Kyllä tuli kiva! Ja kestävä varmasti kanssa. Monet laukut on nykyään sellaisia, että hajoavat melko pian. Tuo vyö on oikein hyvä laukun hihnaksi. Tykkään tässä sun blogissasi juuri tästä, että teet vanhasta uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että nykylaukut menevät aika pian rikki ja itse en siedä noita "merkkilaukkuja" kun niissä on niitä kamalia logoja joka puolella. Sellaiset logot on mulle suurin kauhistus :(

   Poista
 3. Tosi hienoa, että jaksat jakaa tuunauksiasi tänne. Kaikista vinkeistä kun saa niin paljon inspiraation lähdettä ja ajatuksia. Monille se tuunaaminen ei ole itsestään selvää, aina tarvitaan näin huikean luovia ihmisiä kuin sinä, jotta ne vinkit eläisi ja pääsisi käyttöön :). Kiitos siis sinulle. Laukku on ihana, farkku <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on ihan ykkönen tuunauksessa ja muutenkin. Se on kestävä ja ajan saatossa kun kuluu niin vain paranee :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!